Čauves všichni!
Vy jste tady ti nejpovolanější, tak vás žádám o radu. Tento týden v pátek mi přijde firma PB-Internet z Příbrami zřídit bezdrátové připojení k internetu. Standartně montují nějakou PCI wi-fi kartu D-Link 120. Chci se zeptat, jsou produkty značky D-Link kvalitní? Popřípadě jaký model a značku by jste mi doporučili? Chci to hlavně na on-line hraní akčních her typu Conter-Strike, kde velmi záleží na pingu.Už se nemůžu dočkat až vyhodim dial-up do koše!
Předem dík za každou reakci.
A prominte, že otravuju s otázkou kterou asi dostáváte často.
[b]Poradte profíci! Jakou Wi-Fi kartu?[/b]
Moderátor: Don
- Gamer!
- Nováček

-
[b]Poradte profíci! Jakou Wi-Fi kartu?[/b]
AMD 1700 @ 2400+, Epox+8rda nForce2, 2x256 DDR333hz,Hercules 9500pro, Maxtor 40G ATA 130, ViewSonicP70f, Logitech MX 510
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: [b]Poradte profíci! Jakou Wi-Fi kartu?[/b]
to mas uplne jedno dlink je normalna firma a ked ti ju tam davaju tak asi to zas nebude uplny smejd neboj zahrat sa urcite zahrasGamer! píše:Čauves všichni!
Vy jste tady ti nejpovolanější, tak vás žádám o radu. Tento týden v pátek mi přijde firma PB-Internet z Příbrami zřídit bezdrátové připojení k internetu. Standartně montují nějakou PCI wi-fi kartu D-Link 120. Chci se zeptat, jsou produkty značky D-Link kvalitní? Popřípadě jaký model a značku by jste mi doporučili? Chci to hlavně na on-line hraní akčních her typu Conter-Strike, kde velmi záleží na pingu.Už se nemůžu dočkat až vyhodim dial-up do koše!
Předem dík za každou reakci.
A prominte, že otravuju s otázkou kterou asi dostáváte často.
- Bajgy
- Středně pokročilý

To se divim, ze JanoF nedoporucuje Aironet od Cisca nebo Symbol
Jinak s nim ovšem samozrejme souhlasim. Radeji se spolehni na to co ti dodava tvuj ISP, on bude mit zkusenosti s tim co mu v jeho siti funguje a jak. A neboj se, zahrajes si stejne dobre s kartou za 800,- jako s kartou za 5000,- odezvy jsou +- vzdy stejne.
Jinak s nim ovšem samozrejme souhlasim. Radeji se spolehni na to co ti dodava tvuj ISP, on bude mit zkusenosti s tim co mu v jeho siti funguje a jak. A neboj se, zahrajes si stejne dobre s kartou za 800,- jako s kartou za 5000,- odezvy jsou +- vzdy stejne.
Toshiba Tecra A6
- Gamer!
- Nováček

-
Zdravim všechny
Díky moc za všechny vaše reakce. Ještě poslední dotaz. Má nějaký vliv na ping nebo rychlost to, jestli k připojení použiju externí krabičku, kterou mam za oknem, nebo PCI kartu ? Co je lepší, nebo je to uplně jedno?
Díky moc za všechny vaše reakce. Ještě poslední dotaz. Má nějaký vliv na ping nebo rychlost to, jestli k připojení použiju externí krabičku, kterou mam za oknem, nebo PCI kartu ? Co je lepší, nebo je to uplně jedno?
AMD 1700 @ 2400+, Epox+8rda nForce2, 2x256 DDR333hz,Hercules 9500pro, Maxtor 40G ATA 130, ViewSonicP70f, Logitech MX 510
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- wena
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu nejvíc záleží na tom co chodí a nechodí tvýmu WiFi poskytovateli. Tenkrát jsem u svého zjišťoval, jestli tam můžu dát i nějakou jinou a dozvěděl jsem se že jich testovali plno a že hodně značek jim nechodilo, mezi nima i D-Link. V případě mého poskytovatele nejvíce vyhovovala a nejspolehlivěji chodila právě NetGear. V síti tvého poskytovatele to může být úplně obráceně, protože každá síť je postavená jinak.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518