Athlon XP 2100+ a KT4VL problém

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Kade
Nováček
Nováček

Athlon XP 2100+ a KT4VL problém

Příspěvek od Kade »

Mám athlona xp 2100+ a základní desku MSI KT4Vl a procesor topí podla desky na 59°C v klydu. Prý série desek KT4V ukazuje o 15°C více. Je to pravda???? Dík
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Také ji mám viz podpis a PC alert mi ukazuje max59 a v biosu 55
u mě je to určitě skutečná teplota
u tebe nevím - napiš jaký máš chladič a serii CPU jestli nahodou ještě není palomino
O 15°c to ale asi víc neukazuje, PCalert to asi bere přímo z čidla na procesoru a to je vždy o něco vic než muže změřit čidlo na desce a take se to vic bliži skutečnosti.
Možná to ale muže byt biosem, jakej tam máš?
poslední je 1.8 - ten použivám
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Kade
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kade »

je to Paluminio verzy biosu jsem nechal od výroby mám tu desku chvilku asi týden tak jsem bios neflashoval ale uvažoval jsem o tom. Chladič mám z jiného Athlona XP výkonějšího ale nevím co to bylo chladič je Od AMD nevím jak se jmenuje tohle tam je napsané AVC model:f6015b12ly ????????? skusím ten bois zatim dík
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Kade píše:je to Paluminio verzy biosu jsem nechal od výroby mám tu desku chvilku asi týden tak jsem bios neflashoval ale uvažoval jsem o tom. Chladič mám z jiného Athlona XP výkonějšího ale nevím co to bylo chladič je Od AMD nevím jak se jmenuje tohle tam je napsané AVC model:f6015b12ly ????????? skusím ten bois zatim dík
Pokud je to 2100+ palomino, tak je ta teplota celkem realna.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

U Palomina bych se takovyhle teplote ani nedivil .... (zalezi jak je vetranej case atd.) ale pravda je taková, ze z posledních 10 desek MSI, ktery jsem mel v ruce tak 9 pridavalo pri mereni teploty vic nez je zdravo....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Kade
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kade »

Tak jsi teda nemusím dělat starosti? Ukazují blbě? Děkuji
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Prostě zkus po zahřátí (půlhodiny 3Dmark) otevřít Pc a chytnout na pasiv CPU u zakladny, a když na tom pevně neudržíš ruku tak tam těch 60 určitě máš, tada pokud máš donře nasazený chladič a teplovodivou pastu.
Pokud je to jen vlažné tak to buď blbě ukazuje nebo je špatnej styk chladiče s CPU.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“