Kerio Personal Firewall 4......pomooooc

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kerio Personal Firewall 4......pomooooc

Příspěvek od Suleky »

jsem ho nainstaloval a pri startu a prubezne mi to hlasi (a to i po odinstalovani)
wokynko vyskoci
Firewall Driver
NdisHookSend :Unable to find connection for address : 44:45:53:54:00:00
nevite nekdo co to je???????,
It's free software and it gives you freedom!
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

projdi si veskere spoustene sluzby po spusteni nejlepe v MSconfigu....nebo nejakym TWEAKu.....

(MSconfig pustis: START => spustit => napsat MSconfig) zde si ve sluzbach zatrhni skryt vsechny sluzby microsoft a uvidis co tam mas....pote bude dobre si projit co se ti pousti po spusteni....

a posledni vec projdi REGISTRY....

pak by to melo byt uz urcite v pohode........

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

To číslo vypadá jako MAC adresa síťovky, zjistíš ji tak že spustíš příkazovou řádku (command) a napíšeš ipconfig /all
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

To vypada jako bys se nechal zlakat na novou a malo otestovanou verzi 4 tohoto tak-trochu-radoby-firewallu :(

Firewall se zazere hluboko do utrob systemu nekde mezi virtualni ovladac obecneho sitoveho zarizeni a tcp stack a pokud tam po odinstalovani zanechal nejaky curbes tak bude tezke se toho zbavit.
Nepises jaky mas OS, pokud mas XP tak by te mohl zachranit pred reinstallem Restore.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Pouzivam verzi 2.1.4 k plne spokojenosti, ale o ty 4 sem zatim nic dobreho necetl. Vypada to, ze se prilis nezdarila nebo neni poradne otestovana jak rikal miho.
Jinak obnoveni systemu je u XP dar z nebes. Uz me parkrat zachranil od reinstalace systemu. (zrovna dnes opet).
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Já mám 2.1.5 a ta je taky naprosto v poho.

Jiří Drak>
Restore v XP jsem zatím nikdy nebyl nucen použít, co ti ty Winy tak rozhapruje? Změny HW? Shitoidní programy?

miho>
Ta nehezká nálepka "tak-trochu-rádoby-firewall" patří jen verzi 4, nebo celému Keriu?
Veterán
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Spectral píše:Restore v XP jsem zatím nikdy nebyl nucen použít, co ti ty Winy tak rozhapruje? Změny HW? Shitoidní programy?
Poprve kdyz sem prechazel z VIA desky na nForce (jen same BSOD). Po druhe kvuli nejakymu softu (uz si fakt nepamatuju) co mi uplne roze.ral XP a vcera jsem si trochu hral s casovanim ramek a skoncilo to hlaskou soubor C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM neexistuje :old3:
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

tak mam to na win98 :(
zatim je to tady stale :sad: doufam, ze to nebudu muset preinstalovat
v registrech sem to uz vyhubil ale to je ocividne malo....
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

takze POZOR
TOHLE MI PRISLO JAKO ODPOVED NA MUJ DOTAZ PRIMO OD ZDROJE

Dobry den!

Problem neni ojedinely. Predali jsme vyvojarum k vyreseni. Pravdepodobne se jedna o chybu nizkourovnoveho driveru. Jelikoz kolega, ktery driver programuje je na dovolene, bude to chvilku trvat.
Dekujeme za pochopeni.

S pozdravem Zdenek Samuel
Kerio Technologies
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

suleky píše:Jelikoz kolega, ktery driver programuje je na dovolene, bude to chvilku trvat.
Ty jsi si pred instalaci nejdriv nezjistoval, jestli zrovna nejsou programatori na dovolene ? :lol:
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

Jiri Drak píše:
suleky píše:Jelikoz kolega, ktery driver programuje je na dovolene, bude to chvilku trvat.
Ty jsi si pred instalaci nejdriv nezjistoval, jestli zrovna nejsou programatori na dovolene ? :lol:
:) vole (snad to tady chvilku vydrzi, nez to moderatori smazou (jako urazku :) ))
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“