Sandra 2004 vers. Sandra 2004SP1
Moderátor: maXXmilian
- Shit
- Odborník PCT

Sandra 2004 vers. Sandra 2004SP1
Při použítí Sandry 2004 vše OK. Pokud použiju Sandru 2004SP1, tak při kliknutí na "Vidio system information" se mně vypne monitor, pomůže pouze on/off monitoru, ale výsledky v Sandře tam jsou, vše jinak maká dál OK. Nepomohl ani reinstall "XP", původní Sandra 2004 OK. Jsem sám s tímto problémem? Sice ničemu to nevadí, ale zajímá mě to...
Tento paradox je pouze na sestavě "home".
Ostatní utility (Aida 32, Everest), hry a vše ostatní pracují s monitorem OK. Jedná se o Hyunday F790D. Dělá to s driverem jak od Hyundaye i s okenním plug and play i s každým driverem FX5900, i s jiným BIOSem bordu.. atd.
jde asi o chybu Sandry, ale patch jsem nikde nenašel. 
- Butch
- Středně pokročilý

Chlape tak to ti asi neporadím. Sandru se snažím používat co nejméně to jde, jelikož dost kecá.
Pokud se někde dá sehnat nějaký trial, tak to prubnu.
Jdu na to.
Už to mám stažené....
//Edit
Takže jsem to nainstaloval na pracovní comp a funguje to bez problémů
Je tu ale jen grafika na desce Intel 815. Bohužej jsem si dneska nevzal do práce flash disk a tak si tu sandru ponesu domů až zítra. Takže pozítří bych ti dal vědět, jak to jede na R9700Pro.
Nebo jestli někdo bude tak laskav a vyzkouší to hned
Download zde: http://download.guru3d.com/sandra/
Pokud se někde dá sehnat nějaký trial, tak to prubnu.
Jdu na to.
Už to mám stažené....
//Edit
Takže jsem to nainstaloval na pracovní comp a funguje to bez problémů
Je tu ale jen grafika na desce Intel 815. Bohužej jsem si dneska nevzal do práce flash disk a tak si tu sandru ponesu domů až zítra. Takže pozítří bych ti dal vědět, jak to jede na R9700Pro.
Nebo jestli někdo bude tak laskav a vyzkouší to hned
Download zde: http://download.guru3d.com/sandra/
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý