ZALMAN CNPS 7000 a prach

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ZALMAN CNPS 7000 a prach

Příspěvek od Tommi »

mate aj vy takyto problem???
Obrázek
Naposledy upravil(a) Tommi dne úte 25. kvě 2004, 17:31, celkem upraveno 1 x.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ne,musis doma uklizet,pak nebudes mit prach v caseu.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já mám problém s tím, že nevidím tvoje obrázky...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

OBR píše:ne,musis doma uklizet,pak nebudes mit prach v caseu.
jaj chlape a ako upratujem az prilis by som pocedal ale tu ide o to ze ten zalman ma v strede take jemne rebrovanie ze sa tam ten prach velmi zachytava a potom velmi stupa teplota a ja som a len chcel spytat ze ci sa to deje len mne alebo ci ma tyaky problem aj niekto iny
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

TomV píše:Já mám problém s tím, že nevidím tvoje obrázky...
taky bych prosil....Zalman se mi libil ale jak jsem viděl ty plíšky, tak jsem měl před očima jak se to pěkně rychle zase.e, musíš holt uklízet.
udělej fotku toho chladaku a taky casu z boku at vidime, kde flaknout nejakou tu punčochu 8)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

uz by to malo fungovat (ZOMBIE DAKUJEM :) ) a fotku case je na smetisti v sekcii http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=10841
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no tak to je mazec, to je proboha za jak dlouho? jediná pomoc je vysavač, pokud to tam neni nějak přilepené...ne vysavač určitě pomůže.
Osobně mám ale dojem, že klasickou hubicí to nevysaje, pač za lopatky nemůžeš. Takže buď
a) má š novej vysavač, kterej má nástavec v podobě trubičky průměru 1 cm (má ho kámoš, je to skvělýú
nebo
b) máš normální vysavač a udělej si nějakou redukci, abys prošel mezi lopatkami až k tomu pasivu, napadá mě trychtýř na vodu....zkus to.
Přece nebudeš sundávat chjlaďák, ne?

jinak teda ale mazec, zamysli se nad windtunelem s nějakým punčochovým filtrem, tam by se tak velký prach nedostal.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

OK ja nemam problem z vycistenim ael problem je v tom ze sa mi take nieco vobec robi tento ventilator kotry je hote na obrazku bol len 2 tyzdne necisteny
nechcem vediet ako to bude vyzerat ked sa raz zabudnem tak mesiac
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Tommi (unnamed) píše:len 2 tyzdne necisteny
no já mám WT, před ním filtr z punčochy a čistim tak jednou za 14 dni, dost bordel, ale v žádným případě to, co ty. Buď udělej WT, kde budeš moci filtrem dobře hlídat prach nebo nasávací + filtr. Patrně máš dost smůlu na prostředí u vás, takovýho prachu je dost extrem
zelenaut
Nováček
Nováček

Příspěvek od zelenaut »

Šmankote tolik prachu nemám v celym kompu za rok.
Jinak možná lepší než použít vysavač je to profouknout stlačeným vzduchem.
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

tady pomuze jedine a tim je vodnik
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jafido píše:tady pomuze jedine a tim je vodnik
Česílko... :roll: Vždycky se dají do case nacpat prachový filtry, pokud stojí na koberci (!), tak dát vhodnou podložku, etc... Možností je spousta. Je fakt, že pomalý větráky se zasíraj rychleji, než rychlý, ale s tím se nedá nic dělat... Je to daň za ticho...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Todle bejva ze psu :) chce to tam mi takej vetrak kterej je schopnej profouknout ten prach skrz :twisted: vzdycky nachvili pustis a je to :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

psa nemam a nemam ani prach (keby ste poznali moju mamu tak by ste vedeli preco) je to tym ze sa ten ventilator toci na 1400RPM a ze ma take jemne rebrovanievindtunel tam dat nemozem(zbytocny hluk) a ani prachove filtre lebo mam otvoreny case a aj ten by sa predsa po case zasral cize riesenie tu asi nie je SKODA :cry: :cry: :cry:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

hele a protahne ten vetak bordel ven treba na 24V ze bys to tam nadustil na chvilku a bordel vylitne ven 8)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
funus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funus »

Tommi (unnamed) píše:psa nemam a nemam ani prach (keby ste poznali moju mamu tak by ste vedeli preco) je to tym ze sa ten ventilator toci na 1400RPM a ze ma take jemne rebrovanievindtunel tam dat nemozem(zbytocny hluk) a ani prachove filtre lebo mam otvoreny case a aj ten by sa predsa po case zasral cize riesenie tu asi nie je SKODA :cry: :cry: :cry:
Ale je...voda;)
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord Skullhead »

no panebože, tolko prachu mám v celej izbe za rok!ako si to dokázal?ináč aj moj TT Silent Boost má jemné rebrovanie, a nezaprási sa.máš vyvetraný case?
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

Dr Meduza píše:hele a protahne ten vetak bordel ven treba na 24V ze bys to tam nadustil na chvilku a bordel vylitne ven 8)
mozno ja hej ael kedze v pripade pokazenia nejde zohnat novy a ten chladic aj nieco stal tak to radsej skusat nebudem
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vysaj to, zavři case a za 14 dní to srovnej
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

Lord Skullhead píše:no panebože, tolko prachu mám v celej izbe za rok!ako si to dokázal?ináč aj moj TT Silent Boost má jemné rebrovanie, a nezaprási sa.máš vyvetraný case?
case mam vyvetrany vid si vsimni 9.2x9.2 ventilator hned pri procesore Obrázek
a TT SILENT BOOST ma asi tri krat medzery medzi rebrami ako moj zalman (si vsimnite ze ten prach je len v miestach v strede tam kde su tie medzery velmi male)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“