Digitál 7-10 tisíc?
- Boin
- Začátečník
-
Digitál 7-10 tisíc?
Jakej je nejvýhodnější Foťák do 10000Kč
Chci dobrej ZOOM.
http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=48579
byla by to dobrá volba?
Chci dobrej ZOOM.
http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=48579
byla by to dobrá volba?
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- jnd
- Nováček
-
- Matius
- Nováček
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník
-
co znamená ''nic moc''???
Já nejsem profesionál, mysliš že bych byl zklamanej kvalitou při koupi C720 (ted už C725).
Já nebudu fotit fotky do časáků, ale zase nechci úplnej shit.
Taky jsem uvažoval o nějakym Canonu (s 3× zoomem)
ale za stejný prachy je 8× zoom u C725.
Rád si nechám poradit a poslechnu pro a proti.
Já nejsem profesionál, mysliš že bych byl zklamanej kvalitou při koupi C720 (ted už C725).
Já nebudu fotit fotky do časáků, ale zase nechci úplnej shit.
Taky jsem uvažoval o nějakym Canonu (s 3× zoomem)
ale za stejný prachy je 8× zoom u C725.
Rád si nechám poradit a poslechnu pro a proti.
- Marcelino
- Začátečník
-
tak neviem , ale svagor ma Olympus4000, ci tak nejak a co sa tyka kvality fotiek, tak ten olympus s prehladom porazi Canon v rovnakej cene a dokonca aj o nieco drahsi olympus rady "mju" s kovovym krytom - predsa len to mjucko je taky sprosty plnoautomat...jnd píše:Videl bych to na Canona A70...je ted v akci se 128MB kartou za 9750 s dph.
co som mal moznost porovnat, a nechat si aj poradit od profesionalov fotografov, ktori uz tieto lacne fotaciky vyskusali, tak je vraj aj podla nich ta 4000-ka olympus najvyhodnejsia kupa, co sa tyka dosiahnutelnej kvality fotiek
Asus K8V-XE; Sempron64 2800+@2GHz; pasiv Tt SilentTower, 2x512MB DDR400; MSI X1950Pro Pasiv; WD SE16 250GB SATAII stiseny v Scythe SQD-1000; Teac DV516D; Teac W552; DVDRW Samsung183A Sata, SeasonicS12 380W, Noctua NF-S12@5V, Eizo L568;...
- lagvand
- Nováček
-
Navíc se dá sehnat za 8000Kč s DPH (možná ještě levněji ) což je asi ten nejlepší poměr cana/výkon v této kategorii.Marcelino píše:tak neviem , ale svagor ma Olympus4000, ci tak nejak a co sa tyka kvality fotiek, tak ten olympus s prehladom porazi Canon v rovnakej cene a dokonca aj o nieco drahsi olympus rady "mju" s kovovym krytom - predsa len to mjucko je taky sprosty plnoautomat...jnd píše:Videl bych to na Canona A70...je ted v akci se 128MB kartou za 9750 s dph.
co som mal moznost porovnat, a nechat si aj poradit od profesionalov fotografov, ktori uz tieto lacne fotaciky vyskusali, tak je vraj aj podla nich ta 4000-ka olympus najvyhodnejsia kupa, co sa tyka dosiahnutelnej kvality fotiek
Jediný nedostatek oproti A70 je video bez zvuku.
- Boin
- Začátečník
-
- Boin
- Začátečník
-
Ještě se chci zeptat proč Olympus C-360 ZOOM stojí víc než, C-450 ZOOM??? http://www.aaafoto.cz/inshop/scripts/set.asp?level=112
A ještě mě zaujal Olympus C-310 ZOOM.
Tak by mě zajímalo jakej je nejvýhodnější koupit.
A ještě mě zaujal Olympus C-310 ZOOM.
Tak by mě zajímalo jakej je nejvýhodnější koupit.
- tosuja
- Začátečník
-
Uvazoval jsi o tom nechat si ten fotak poslat z Nemecka? Co vim, tak vyrobci MUSI s mezinarodnim zarucakem uznavat reklamace po cele EU. Ceny v nemecku jsou tak ceny u nas bez DPH. Ja si ted nechavam dovezt Canon S1 IS za bratru 445 Euro (cca 14500), coz je tak o tri tisice min, nez nejlevnejsi cena v CR. Je mozne, ze u tebe to nevyjde nic moc lip, protoze musis pocitat tak s 500-600 na dopravu. Nebo, pokud bydlis blizko libovolnych hranic s EU, zajed si do ciziny a kup sam.
- tosuja
- Začátečník
-
K ultrazoomu - bez stabilizatoru nebo stativu se zoom vetsi, nez 4x temer neda udrzet, zejmena u levnych fotaku, ktere maji malou svetelnost a z toho vyplyvajici dlouhe expozicni doby. Na slusnou fotku tak potrebujes hodne dobre svetelne podminky. Nebo HOOODNE pevnou ruku. Uz 4x zoom treba u Canonu G3 (ktery ma trosku lepsi svetelnost, nez ty kousky za 10000) je problem to udrzet i s oporou o nekoho....
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
10xzoom udrzis bez problemu s normalnim casem... venku na 1/100 urcite
jinak obchudek mame oblibeny www.aaafoto.cz
jinak obchudek mame oblibeny www.aaafoto.cz