Bridge na Wi-Fi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bridge na Wi-Fi

Příspěvek od Lord Skullhead »

ppmohol by mi niekto?potreboval by som informácie o bridge na štandard 802.11x.taká malá krabička, ktorá je primontovaná blízko k anténe, a z tej krabičky už lezie len UTP kábel, a funguje asi ako AP...
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

to je AP, pracující v režimu bridge - transparentní bezdrátové spojení 2 klasických sítí (typicky např. mezi dvěma budovama)

jaké konkrétní info potřebuješ?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord Skullhead »

zaujíma ma to lebo, je to jednoduché, nemusím na tom mať ten hlúpi kabel bežni pri WiFi, a budem mať UTP!a vyššiu kvalitu signálu...pri 15m toho WiFi kábla mám 56%!!!
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Jestli to dobre chapu tak ti jde o to abys nemusel mit 15m dlouhy svod koaxialnim kabelem z anteny do nejakeho WiFi zarizeni?

v tom pripade je celkem jedno jake zarizeni pouzijes ale musi to mit podporu Power-over-Ethernet. Ta krabicka je pak napajena skrze ethernetovy kabel po nepouzivanych vodicich.
Toshiba Tecra A6
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

2 Bajgy ja mám bridge napájenej normálně z adaptéru
řek bych že to lepší řešení než mít koax dlouhej xx metrů...kvalitní koax stojí dost peněz :roll:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

orange_juice píše:2 Bajgy ja mám bridge napájenej normálně z adaptéru
řek bych že to lepší řešení než mít koax dlouhej xx metrů...kvalitní koax stojí dost peněz :roll:
Power over ethernet není přes koax ale přes některé vodiče twisted pair kabelu. Jinak když můžeš klasicky, tak je to pochopitelně lepší, ale kolik máš 220V zásuvek třeba na střeše?
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

pavel.minarik píše:
orange_juice píše:2 Bajgy ja mám bridge napájenej normálně z adaptéru
Power over ethernet není přes koax ale přes některé vodiče twisted pair kabelu. Jinak když můžeš klasicky, tak je to pochopitelně lepší, ale kolik máš 220V zásuvek třeba na střeše?
nerozuměl jsi mi...vím že power over ethernet není přes koax...
to s tím koaxem jsem myslel tak že je podle mě lepší použít bridge a utp kabel do sítový karty místo koaxu z antény do wi-fi sítovky v pc
je pravda že na střeše zásuvky nevedu :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

orange_juice píše:to s tím koaxem jsem myslel tak že je podle mě lepší použít bridge a utp kabel do sítový karty místo koaxu z antény do wi-fi sítovky v pc
dobrá, ale to je přeci přesně to čeho chtěl autor příspěvku docílit, nebo se pletu?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“