Regcleaner

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
MAMAL
Nováček
Nováček

Regcleaner

Příspěvek od MAMAL »

Zdravím Vás, :)

Obracím se s prosbou o pomoc!

Po spuštění Regcleaneru 4.3 se program vůbec neobjeví na monitoru. Task manager však ukazuje, že je spuštěn.

Je to od té doby, co mám nový comp .. to samé ve win2k i XP. Ani rozlišení monitoru na to nemá vliv. Zkoušel jsem i nouzový režim a nic. Nejsem na síti, takže žádný firewall a pod. :sad:

Před tím jsem se s tím nikdy nesetkal ... je to pro mě trochu záhada.
Na co bych měl mrknout?! Nemůžu bez týhle utilitky žít!!!

P4 2.8, Asus P4p800S, Nvida FX5700 (det 56.72), 1024 RAM, ovladače k desce z přiloženého CD.

Díky
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Regcleaner

Příspěvek od JanoF »

tento regcleaner je nanic,aj mne to sem tam robi hlavne 4.3 ale vykasli sa nato tak sa my zda ze nastupca tohoto softu ale to si niesom isty je RegSupreme to je uz o niecom inom stiahni a skus ja uz pouzivam iba to :wink:
MAMAL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAMAL »

OK Jano! :wink:

... na nicem neulpívat ... kouknu na RegSupreme!

Nicméně jsem trochu zvědavej ... třeba je to jeden trapnej parametr, kterej se dá opravit v notepadu!!! :-D
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Dělá ti to jen tenhle program nebo i jiné ? Zkus ten program přeinstalovat.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
MAMAL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAMAL »

:)

Dělá to jenom regcleaner! Dokonce jsem si vzal z práce adresář nainstalovaného regcleaneru a vyměnil ten co mám doma a nic .. tzn. že instalace je normální. Žere to nějakouj brouk zevnitř tedy možná neplecha v registru? Je divný, že je to stejný v obou OS. Kamarád se mnou včera prošel všechny spuštěný a nespuštěný služby, tak už nevim.

Díky
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

To je fakt dost divný. Zkus tedy ten RegSupreme - http://www.macecraft.com/downloads/RegSupreme_setup.exe . Zdá se že je to náhražka za RegCleaner

//edit: Náhražka je špatné slovo, chtěl jsem říci nástupce, protože když se podíváte sem, zjitíte, že domovská stránka je uvedena www.jv16.org, která vás přesměruje na www.macecraft.com a to je domovská stránka regsupreme
Naposledy upravil(a) JanHavlicek dne čtv 3. čer 2004, 15:48, celkem upraveno 1 x.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
MAMAL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAMAL »

Chystám se na to ... díky za odkaz!

Už na to rozumem nejdu, je to zjevně v moci vyšších sfér.

Díky
chodec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chodec »

Mne regcleaner tiez blbol divne sa ale zacal chovat az ked som u P4 zapol HT ked som ho vypol chodil zase normalne.Tak som sa poobzeral po nastupcovi priamy nastupca je program JV16 a regsupreme je len osekana verzia JV16.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nejlepsi na uklid compu (vcetne registru) jsou TuneUp Utilities. Pro jednorazovy zameteni postaci i trial :) http://www.tune-up.com/ Chtej tam emailovou adresu pro download, takze to kdyztak stahuj pres nakej mirror, pokud by ti to vadilo
show must go on..
MAMAL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAMAL »

:-D ..... a vítězem soutěže se stává ...... CHODEC .... gratulujeme!!!

Je to zapnutym HTckem ... sice nechapu jak souvisi cisteni registru s ladenim procesoru, ale je to tak!

Dekuji Vám :)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

MAMAL píše::-D ..... a vítězem soutěže se stává ...... CHODEC .... gratulujeme!!!

Je to zapnutym HTckem ... sice nechapu jak souvisi cisteni registru s ladenim procesoru, ale je to tak!

Dekuji Vám :)
ti ocom tlapes mne napriklad RegSupreme ht vyuziva aj jeden aj druhy procak je zhatazeny na 97-99% takze neviem o com mluvis :wink:
chodec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chodec »

o tom ze regsupreme je o par rokov novsi ako regcleaner nehovoriac o tom ze su to aj trocha rozlicne programy.A nastupca regcleaner-u je priamo nastroj JV16.JV16 aj regsupreme problemy z HT nemaju takze sa divis zbytocne .Ked neveris tak si nainstaluj regcleaner na P4 zo zapnutym HT a uvidis ze tento starsi program snim nevie korektne bezat.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

chodec píše:o tom ze regsupreme je o par rokov novsi ako regcleaner nehovoriac o tom ze su to aj trocha rozlicne programy.A nastupca regcleaner-u je priamo nastroj JV16.JV16 aj regsupreme problemy z HT nemaju takze sa divis zbytocne .Ked neveris tak si nainstaluj regcleaner na P4 zo zapnutym HT a uvidis ze tento starsi program snim nevie korektne bezat.
no ale mne ten regsupreme podla toho co vidim v task managery vyuziva HT
MAMAL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAMAL »

... mluvim o regcleaneru :P

Jinak jsem rád, že jsem se dozvěděl i o nevějších utilitkách, které rád využiju!

Já jsem tedy spokojenej, tak to můžeme rozpustit, ne!?
chodec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chodec »

JanoF píše:
chodec píše:o tom ze regsupreme je o par rokov novsi ako regcleaner nehovoriac o tom ze su to aj trocha rozlicne programy.A nastupca regcleaner-u je priamo nastroj JV16.JV16 aj regsupreme problemy z HT nemaju takze sa divis zbytocne .Ked neveris tak si nainstaluj regcleaner na P4 zo zapnutym HT a uvidis ze tento starsi program snim nevie korektne bezat.
no ale mne ten regsupreme podla toho co vidim v task managery vyuziva HT
Ja ta stale nechapem ved my diskutujeme o programe regcleaner nikdo ti neberie ze regsupreme nefunguje z HT naopak funguje a dobre sam ho pouzivam.neplet si to su to 2 slovom dva odlisne programy.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“