Problem s flash BIOSu - ASUS A7V600

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

LeXa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LeXa »

Devil píše:A nevis kde by se dal sehnat?
joXerus píše:asi nemas odemcenej ten duron...sezen si navod a pak ti to pojede
treba tady
Rezza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Je to špatné

Příspěvek od Rezza »

Konečně jsem ulovil trošku času pohrát si s tím a je to zlé-buď v tom počítači nejede vůbec nic nebo nevím... Když už jsem myslel, že to bude grafikou Radeon 9200, tak to není prvda. Do teď s DDR400 neběžela vůbec, dnes se rozjele, ale nenajedou vůbec Windows a to ani s jinou grafikou... S Kingmaxy windowsy najedou na 400 ale pořád padají a zase si myslím, že za to může grafika...
Kartelius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kartelius »

Řezza píše:Tak jo, pokračování ságy: deska the same asus a7v600 2x (jedna BIOS 1003, druhá 1005), paměti DDR400 s čipy Samsung 2x. Výsledek - v desce s BIOSem 1005 vůbec nejedou (proto jsem si po flashi myslel, že jsem to po*, před flashem běžely), v desce s BIOSem 1003 někdy najedou, někdy ne, na 400 neběží stabilně, na 333 běží zatím bezproblémů. Když do té desky s 1005 dám V-Data 333ky, tak se alespoň rozběhne, jak moc stabilní je, to ještě nevím, ale alespoň to běží...

Holt jsem z toho nějaký volako čudný... :shock:
Tak mam stejnou desku, starsi komponenty a naprosta spokojenost, jediny problem jsem mel s LOgitech krysou, s novym BIOSem je to uz v pohode (tuhnul system pri startu - detekci zarizeni).
MB ASUS KT600, CPU AthlonXP 1600(Palomino), FSB 133@145, Askey TView99, Geforce2 MX (zatim), 2*256MB DDR (Kingmax CL2 + NoName Original) HDD IBM 80 GB, monitor SONY G220 17"
†VeGaN†
Začátečník
Začátečník

ASUS A7V600

Příspěvek od †VeGaN† »

Mam tuto dosku s biosom 1005 a vsetko slape ako ma. Pouzivam pamet Kingston HyperX CL2-2-2-6. V biose si treba nastavit DDRAM frekvenci na manual. Lebo ak das na AUTO, da ti pamet automaticky na 400MHz a pri pretaktovani uz pamet nemusi zvladat vyssie frekvencie.
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
Rezza
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vše špatně...

Příspěvek od Rezza »

Tak nakonec výsledkem je - blbé paměti, blbá grafika... Zase jsem měl bohužel štěstí jako vždy. Když vypadalo jedno blbě, druhé jelo a opačně a proto mi trvalo tak dlouho než jsem na to přišel... Obé blbnou i v jíných kompech a obé jsme měli dvakrát... Uvidíme jak dopadne reklamace...
berraneck
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od berraneck »

co sem si vsim tak asusy sou haklive na pameti, ale hlavni je ridit se u pc zasadou: nekupovat neproverene a novinky!! (...stejne sou drahe :-) )
podpis
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“