Kam až lze stabilně vyhnat lepší DDR paměti?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guzii »

FSB 200 šlo na EP-8RDA+ jen na rev. 1.0 Já mám 1.1 a už mi to nejde...o prázdninách udělám vmod a bude klid
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guzii »

FSB 200 šlo na EP-8RDA+ jen na rev. 1.0 Já mám 1.1 a už mi to nejde...o prázdninách udělám vmod a bude klid
HADiCE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HADiCE »

Tak se mi válej na stole 4 kusy Kngston HyperX 3500 434 MHz 256 MB. Uvidíme kolik z nich vytřískam :-D
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

a jé..

Příspěvek od Guzii »

Tak jsem to FSB dotáhl na 200 i bez vmodu. Jak se zdá, tak byl větší problém s pamětma než se zdálo.

Můžeš mi říct, jak se normálímu smrtelníkovi můžou dostat 4 moduly hyler x na stůl? Teda do case, ale to je jedno. Já šetřím jak blbej na jeden modul a ty...béééé
HADiCE
Začátečník
Začátečník

Re: a jé..

Příspěvek od HADiCE »

Guzii píše:Můžeš mi říct, jak se normálímu smrtelníkovi můžou dostat 4 moduly hyler x na stůl? Teda do case, ale to je jedno. Já šetřím jak blbej na jeden modul a ty...béééé
Taky jsem šetřil celej rok (celou dobu jsem vybíral komponenty) a konečně si stavim pořádný dělo.

Dostal jsem se k nim tak, že je mam koupený na firmu v kterej makam, takže mě stály 1.920,- kus bez DPH (který samozřejmě platit nebudu). :wink:

...ale ten rok byl fakt bídnej. Víš jak je dneska drahej chlast? - muj druhej koníček :-)))
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No já ...

Příspěvek od Guzii »

No já koupil v lednu "kompl" a i tak jsem se u rodičů zadlužl. Kdybych vydělával jako ty, bala by jiná. Na firmu(otce) si toho můžu taky dost napsat, ale mám i bráchu a ten už skoro všechno DPH vyžral.

Ad. chlast: Já nechlatám-kdyžtak jen vínko a to je levný(a dobrý). Je to nejen finančně, ale i časově náročný :)) :-D
HADiCE
Začátečník
Začátečník

Re: No já ...

Příspěvek od HADiCE »

Já fakt neberu 20 litrů. :lol:
Ale bodly by .....

Jak řikam. Bral jsem se celej rok takříkajíc u huby a dával si škváru bokem.
Takže tak :wink:

To zas dneska budou opět pracovní výkony ...... s kocovinou. :oops:
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

....

Příspěvek od Guzii »

8) a nechčeš mi třeba(už kvůli tomu pocitu, že máš "syna") dát jeden z těch modulů? Stačí mi jeden. Druhej si už koupím-->musím využít nForce2. Vážně mi stačí jen ten jeden.

.....................................................Myslím to smrtelně vážně ... !!! :twisted:
HADiCE
Začátečník
Začátečník

Re: ....

Příspěvek od HADiCE »

Syna ani "syna" ani zlosyna nemam a nechci.

Jinak na darování DDRka je moje odpověď taková:
Stoupni si před zrcadlo, natáhni paži před sebe, sevři ruku v pěst, zdvihni prostředníček, podívej se do zrcadla...

... a uvidíš vzkaz vod HADiCE :wink:
Guzii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

béé

Příspěvek od Guzii »

tak to ne, ty by jsi byl zlej táta....nechceš mi dát něco na udobřenou ... :))) :-D :D
Juspet
Nováček
Nováček

Příspěvek od Juspet »

Já jsem zkoušel OCZ Basic 333 zatím synchro, bez problémů (resp. MemTest 3hod. bez chyb) 440 DDR :-D , FSB nad 220 už mi deska moc nebere a zatím nemám pořádný chlazení na čipsetech, 2,6V, CL 2,5 3-3-7, na 400 CL 2 2-3-5. Ještě zkusím asyn., a dám vědět.

Barton 2500+/10*220 1,71V, Titan CU5TB 3500ot. 56st full load, ASUS A7N8X rev.1,04 BIOS 1004, 2*256 MB OCZ Basic 333/440 2,6V, GF 4 Ti 4200/4600 (305/600) Gainward.
daniik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od daniik »

Já mám DDR466 OCZ a bez zvednuti napeti jdou na 535MHz!!! na CL 2.5 úplně bez problémů :-) OCZ jsou holt nejlepší :-)
Odpovědět

Zpět na „Paměti“