Prince Of Persia the sands of time

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Maros píše:Ja som teray asi na 14% - dostal som sa na miesto kde 1x bojujem po boku tej zenskej s lukom .. su tam 4 zombici ... a nedokazem ich zabit ...poradte mi co tam mam robit
Stačí je jen zabít :-D
Není to tak těžkej souboj budou horší.Ten jejich šéf je odolnej :-D
Je tam na druhý straně jezírko tak musíš pít a bojovat a .......... :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Maros
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maros »

.. ved o to sa pokusam dookola, ale neide mi to, toho ich sefa zabit nedokazem, a ostatni 3 sa stale zjavuju znova a znova ...Mam sa sustredit na toho ich sefa (so zlatym zubom...) :evil:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Maros píše:.. ved o to sa pokusam dookola, ale neide mi to, toho ich sefa zabit nedokazem, a ostatni 3 sa stale zjavuju znova a znova ...Mam sa sustredit na toho ich sefa (so zlatym zubom...) :evil:
Ne, ne právě naopak toho šéfa si nech nakonec! Nejdříve pozabíjej ty okolo pořád se objevují další ,ale až jich zabiješ dost, kolik přesně nevím tak ti zůstane jen ten boss.Ale ten má tuhej kořínek :-D
Hlavně nebud´na místě a pohybuj se. odrážej se od zdí! Taky sem to dělal dlouho než sem na to přišel :oops:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Dostal jsem tuhle gamesu přibalenou ke grafice, ale je to asi z Německa, čeština tu samozřejmě chybí. Nemáte někdo češtinu? Dík.
Bathory
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Bathory píše:Dostal jsem tuhle gamesu přibalenou ke grafice, ale je to asi z Německa, čeština tu samozřejmě chybí. Nemáte někdo češtinu? Dík.
K tomu myslim neni cestina ne?? TO by sis musel sehnat ceskou verzi.... tusim...
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prince Of Persia - To byly ZLATÝ ČASY....

Příspěvek od ElCon »

JIKKA píše:Prince Of Persia - To je prostě paráda.....
Ale jen verze 1 a 2!!!

Prince Of Persia 3D byl sice dobrej nápad, ale to provedení....

Takže doufám že tu novou nezpackají. (Tak Jako Jiní Zpackali Laru VI).....
Přesně tak, srand je to tak dvakrát. Pak se tam snaží vsekat novou technologi a to se jim věršinou nepovede. Ale prince SoT sosám (samozřejmě legální DEMO, rozhodně ne nějaký WAREZ) :)
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Dewil píše:
Bathory píše:Dostal jsem tuhle gamesu přibalenou ke grafice, ale je to asi z Německa, čeština tu samozřejmě chybí. Nemáte někdo češtinu? Dík.
K tomu myslim neni cestina ne?? TO by sis musel sehnat ceskou verzi.... tusim...
http://www.doupe.cz/Aktuality/Ar.asp?AR ... TIME%2A%22 <- Vše, co jsem našel. Hlavně ale, že se na tom maká...
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

14%..... nemuzu je vyzabijet... jak muzu zabit vsechny ty ,,tatkovi" prisluhovace, kdyz se budou objevovat zas a zas... uz me to sere :evil:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Dewil píše:14%..... nemuzu je vyzabijet... jak muzu zabit vsechny ty ,,tatkovi" prisluhovace, kdyz se budou objevovat zas a zas... uz me to sere :evil:
Použij dýku. Napřed jim to nandej mečem a až budou mít dost, pích ni je. :P
Bathory
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Bathory píše:
Dewil píše:14%..... nemuzu je vyzabijet... jak muzu zabit vsechny ty ,,tatkovi" prisluhovace, kdyz se budou objevovat zas a zas... uz me to sere :evil:
Použij dýku. Napřed jim to nandej mečem a až budou mít dost, pích ni je. :P
Nerikej :roll: :razz:... ne, prozradte me nekdo jak je muzu vyzabijet, aniz bych musel rozmlatit klavesnici... :sad:
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Ber to v pohodě...když nejde vo život, de vo ....
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

ElCon píše:Ber to v pohodě...když nejde vo život, de vo ....
hm.... rada nade vse... ovsem jak zabit ty parchanty sem se nedozvedel :roll:

Edit: Tak uz sem je prekonal.... vzdycky sem od nich utekl a kdyz se ke me nekdo teleportoval, tak sem ho zabil a tak porad... Pred tim nez sem mel bojovat s tatkou, tak sem se poradne napil z jezirka a pak sem do nej poradne rubal :wink:
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GeForce

Příspěvek od ElCon »

Tak mě napadá, jestli mi to pojede na GeForce MX 440 MX 64 MB? Není tam zase nějaká kulišárna jako u Splinter Cella 2?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce

Příspěvek od Bathory »

ElCon píše:Tak mě napadá, jestli mi to pojede na GeForce MX 440 MX 64 MB? Není tam zase nějaká kulišárna jako u Splinter Cella 2?
Mě to s touhle grafikou nejelo!
Bathory
tarakilla
Nováček
Nováček

Příspěvek od tarakilla »

Ja osobne som si ho zahral s radostou nakolko som vyrastol na POP 1 a 2 ako sest rocny

Podla mna je to dobra hra.
CPU:AMD-barton 2500,MB:msi-K7n2l delta Nforce2,HDD:maxtor diamax+60Gb133,DDR:512 Apacer 333+256 DDR400MHz,Sound:creative SoundBLaster live 5+1,VGA Sapphire Radeon 9800pro 128MB_256bit.DVDRW MSI DR8-A.
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jwkk »

Je to perfektní hra pro mě a to hry skoro vůbec nehraji, ale tahle mě velice nadchla, sice zatím demo, ale i tak je to super :!:
MB: Asus Commando CPU: Intel Pentium 4 3.06 Ghz Pescott RAM: 3 GB (instaled 4 GB) GPU: ATI RADEON HD 5400 Series CRT: SyncMaster 753 DFX 17" NET: Download 40 MB/s - Upload 5 MB/s OS: Win XP Pro SP3, BROWSER: Google Chome ..:::.. My web - Fun Online Gaming : http://www.jwkk.biz ..:::..
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jwkk »

jwkk píše:Je to perfektní hra pro mě a to hry skoro vůbec nehraji, ale tahle mě velice nadchla, sice zatím demo, ale i tak je to super :!:
Dotaz ! Neměl by ji někdo na prodej ?!?!?
MB: Asus Commando CPU: Intel Pentium 4 3.06 Ghz Pescott RAM: 3 GB (instaled 4 GB) GPU: ATI RADEON HD 5400 Series CRT: SyncMaster 753 DFX 17" NET: Download 40 MB/s - Upload 5 MB/s OS: Win XP Pro SP3, BROWSER: Google Chome ..:::.. My web - Fun Online Gaming : http://www.jwkk.biz ..:::..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jwkk píše:
jwkk píše:Je to perfektní hra pro mě a to hry skoro vůbec nehraji, ale tahle mě velice nadchla, sice zatím demo, ale i tak je to super :!:
Dotaz ! Neměl by ji někdo na prodej ?!?!?
pro tyto účely zde máme sekci bazar...
show must go on..
Hrma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrma »

Tak z týhle hry jsem na prášky, už ani nevím kolikrát jsem viděl úvodní demo. Moje hraní se vždycky změní ve zběsilý mačkání nesmyslnejch kombinací kláves, nejsem schopnej si pamatovat tolik druhů pohybů/útoků, na tohle jsem úplnej lama. Už jsem neměl daleko od násilnýho totálního zničení cd za účelem své vlastní ochrany duševního zdraví. Po čase mi to vždycky nedá, začnu znova a ... skončim stejně.
Obdivuju ty kdo tuhle zmatenost dokážou bez problémů hrát na klávesnici.
Zdarec
CPU Athlon 64 3200 (s939), MB MSI K8N SLI Platinum, VGA Leadtek 6600 GT, RAM 1024 MB DDR 400 Geil ultra, HDD Hitachi Deskstar - 160GB, FSC P19-2 19" LCD, LG GSA-4160B
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Hrma píše: nejsem schopnej si pamatovat tolik druhů pohybů/útoků, na tohle jsem úplnej lama.
A nepleteš si to náhodou s Warrior Within :? ? Mě teda nepřišlo, že by s SoT bylo nějakej přehršel pohybů 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“