HP 870cxi - a "potvrzovani" tisku

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

HP 870cxi - a "potvrzovani" tisku

Příspěvek od Coololooser »

Cusik lidi,
Prave jsem se setkal s kurioznim problemem. Mel jsem driv tuto tiskarnu (bp deskjet 870cxi) zapojenou na PC s win 98, vse fungovalo zcela OK, potom jsem reinstaloval na windows XP a setkavam se s pomerne nezavaznym ale hodne otravnym problemem, vzdy kdyz dam neco tisknout tak se pc tvari jako ze odeslalo data do tiskarny, tiskarna je nejspise prijme ale vyzaduje vzdy "povtrzeni" tisku zmacknutim toho servisiho cudla nad vypnutim.
Zajimalo by me zdali se s timto nekdo sektal a popripade jak tomuto zamezit, uz me to dost stve potvrzovat kazdej tisk stisknutim cudlajza na tiskarne.

predem dik vsem za odpoved

//edit:ovladace se mi bohuzel nepodarilo sehnat jine nez jsou ve winxp a kdyz jsem uz sehnal tak je nevzali win xp
//edit2: teto vlastnosti jsem si vsim i kdyz byla napojena na pc s win2k, ale rikal jsem si tehda ze to bude chyba toho complu
0118 999 881 999 119 7253
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

JirkaH píše:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... e=bpd09187 a kontaktoval bych support HP
tak presne tyto ovladace mi windowsky soustavne odmitaj
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Tady asi bude nějaké nedorumění, u tvé tiskárny je psáno " There is no need to download a printer driver from the Web. The drivers for HP Deskjet printers are included in Windows XP". Proto jsem ti doporučil kontaktovat support HP, mohli by poradit. Na této stránce je diskuzní fórum a linka technické podpory www.hp.cz/forum/sekce.php?id_sekce=1007
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

joo.... taky sem resil 870Cxi... :)
drivery sem nakonec nechal ty z XP, pac jiny nejsou...

tohle mi ale nedelalo... a vubec nemam tucha cim to... prohrab ty nastaveni... treba na neco prijdes :)

jinak... treba ma jen ta tiskarna pocit ze nema papir... ten cudl nad tm je na natahnuti papiru...

toto je post cislo 3000!!! :)
Naposledy upravil(a) ICE dne čtv 3. čer 2004, 20:09, celkem upraveno 1 x.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no nastaveni,hmm ta tiskarna se tvari dost pasivne v xpckach, skoro nic na nastavovani tam neni :( kua ale mel bych na to prijit, prece nejsem takovej amater abych to resil s technickou podporou :-D , i kdyz zas musim uznat ze uz parkrat se to hodilo ale jinak me to dost stve :(
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Tak stejnej probelm jsem mel u taty v praci... resil jsem ho asi dva tejdny a nevyresil... kdyz jsem po pul roce predelaval kompy a tata dostal novej tak problem zmizel... nejspis by ti pomohla reinstalace WinXP
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pOOLa píše:Tak stejnej probelm jsem mel u taty v praci... resil jsem ho asi dva tejdny a nevyresil... kdyz jsem po pul roce predelaval kompy a tata dostal novej tak problem zmizel... nejspis by ti pomohla reinstalace WinXP
no uz jsem na tom PCcku zkousel winxp cz aj eng, zdase ze ta tiskarna ma nejaky trable s OS jenz jede na jadrech NTcek , asi zkusim vlozit tiskarnu do okna a pustit , myslim ze to pomuzee :-D
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

cool.user píše:
pOOLa píše:Tak stejnej probelm jsem mel u taty v praci... resil jsem ho asi dva tejdny a nevyresil... kdyz jsem po pul roce predelaval kompy a tata dostal novej tak problem zmizel... nejspis by ti pomohla reinstalace WinXP
no uz jsem na tom PCcku zkousel winxp cz aj eng, zdase ze ta tiskarna ma nejaky trable s OS jenz jede na jadrech NTcek , asi zkusim vlozit tiskarnu do okna a pustit , myslim ze to pomuzee :-D
jj to je zaruceny... akorat se koukni jestli pod tim oknem nekdo neni... no Bill by tam klidne mohl bejt :-))
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

pOOLa píše:
cool.user píše: no uz jsem na tom PCcku zkousel winxp cz aj eng, zdase ze ta tiskarna ma nejaky trable s OS jenz jede na jadrech NTcek , asi zkusim vlozit tiskarnu do okna a pustit , myslim ze to pomuzee :-D
jj to je zaruceny... akorat se koukni jestli pod tim oknem nekdo neni... no Bill by tam klidne mohl bejt :-))
Hehe bill si tak rychlou a milosrdnou smrt nezaslouzi :lol: :lol: ten by mel trpet, aspon 30 dni, nazvemeto "trial verze srti " :lol:
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“