cau,podle gamezone sem zkousel na ty vadny desce,co se porad restartuje flashnout bios.ok,mam vse,s diskem se spojim pres MS-DOS.
dam teda C:\bios\awdflash.exe LXD99009.bin oldbios.bin
najede awflash,ulozi jmi starej bios-ten tu mam(totez sem takhle zkousel s disketou) ale ten LXD99009.bin mi nenajde-source is not found!pritom ho tam mam.Proc??zkousel sem dva awdflashery,ne.bios mam na tu desku,ale nejde. to. uz fakt nevim.
Naposledy upravil(a) the_macik dne pon 7. čer 2004, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Ja bych se nejdriv zkusil do toho adresare prepnout (CD C:\BIOS) a pouzil awdflash.exe LXD99009.bin oldbios.bin , jinak to ten soubor bez kompletne zadane cesty nejspis nenajde.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Jestli sem te pochopil,tak rikas,abych nejriv v dosu dal C:\bios
a pak tepve awdflash.exe LXB99009.bin?no jo,ale kdyz dam C:\bios tak to rekne ze to nejde a kdyz dam C:\bios\ tak se mi tam objevi zase jen C:\
Hny:
kde to zjistim?ta deska uz je dost stara,takze jestli to za ty doby vubec bylo...
oboji.a napise mi to tohle.diskem to neni,je cistej novyma 98.nacita se a bum.proste uz nevim,jedina nadeje uz je ten bios,ale DELA MI TO TOHLE!ach boze.rika to s nakym part cislem.co to je?
Myslim že nejjednoduší pro vyloučení všech případnej překlepů a nesrovnalostí bude když ve winu awdflash.exe překopiruješ přimo do rootu C:\ a kněmu i LXD99009.bin a přemenuješ ho na jednoduchej bios.bin
pak nabootuj a v C: napiš: awdflash.exe bios.bin
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
to uz sem zkousel,jenze sem to nemel v rootu,ale v C:\Bios
zkusim,ale nechapu co mu jeste vadi.po tom /py/sy co by se melo stat?ja to tam zrejme psal spatne(\py\sy)
Nemam na to treba spatnej ten program?ze to neni award bios nebo co?ze me u toho awdflashe pise jako flash type unknown.
the_macik píše:to uz sem zkousel,jenze sem to nemel v rootu,ale v C:\Bios
zkusim,ale nechapu co mu jeste vadi.po tom /py/sy co by se melo stat?ja to tam zrejme psal spatne(\py\sy)
Nemam na to treba spatnej ten program?ze to neni award bios nebo co?ze me u toho awdflashe pise jako flash type unknown.
Přepínače /py/sy = programovat - yes / save - yes. Tj. uloží jak starej BIOS, tak i flashne novej...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Tak sem si stahnul starsi awdflash a tam uz mi to napsalo typ flashe.takze award to zrejme bude.ta ochrana-s tim by to mohlo mit co do cineni...v jaky polozce bych to mel asi tak hledat?bios features?chipset?
2:tomV i kdyz to udelam bez toho /py/sy tak mi to starej bio ulozi,dival sem se.ulozi ho a pak to napise tuhle hlasku.musi tam bejt neco zablokovany nebo uz je v pr**li cela deska.