Jak funguje Superlock CPU AMD?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord Skullhead »

JJ píše:
Lord Skullhead píše:mám fotky o nelocked Bartona 2500+..kam ich mám poslať?
na nejake ftp. , sprav si ucet napr. na www.szm.sk a potom si daj do prehlaidaca ftp://ftp.szm.sk tam svoje meno, heslo a skopiruj to tam :wink:
potom tu uz len das na to cestu
hmmm, no účet mám, ale čo že mám robiť?ešťe som to nerobil...
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

re->

Příspěvek od DivX »

No, stejně to moc nebudu skoušet... rači si to hodím prvni na těch 1600... :twisted:
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

uuuuu píše:...A taky jsem objevil zmínku o tom,že nejnovější Bartony už nereagujou na změnu můstků L5 a ostatních, takže už z nich neuděláte ani mobile Athlon...
Je to pravda??? Pokud je to pravda od kterýho data se dělá tato úprava.
Mám z Bartona z 5.týdne 2004, tak se ptám, jestli to má cenu se vtom CPU šťourat???
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
funus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funus »

Jenom takovej dotázek...takže dvýho Duronka ze 43. týdne asi neodemknu, což? :sad:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

-HNY- píše:
uuuuu píše:...A taky jsem objevil zmínku o tom,že nejnovější Bartony už nereagujou na změnu můstků L5 a ostatních, takže už z nich neuděláte ani mobile Athlon...
Je to pravda??? Pokud je to pravda od kterýho data se dělá tato úprava.
Mám z Bartona z 5.týdne 2004, tak se ptám, jestli to má cenu se vtom CPU šťourat???
tak tento je na 100% uzamknuty a NEbude reagovat na zmenu mostikov.Uzamikovat sa zacalo uz v roku 2003, tyzden teraz neviem(nieco mi hovori 35. tyzden, ale fakt neviem).Ten tvoj je ale urcite lock :)
Naposledy upravil(a) johny128 dne čtv 3. čer 2004, 18:52, celkem upraveno 1 x.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Lord Skullhead píše:
JJ píše: na nejake ftp. , sprav si ucet napr. na www.szm.sk a potom si daj do prehlaidaca ftp://ftp.szm.sk tam svoje meno, heslo a skopiruj to tam :wink:
potom tu uz len das na to cestu
hmmm, no účet mám, ale čo že mám robiť?ešťe som to nerobil...
tak ked mas ucet, otvor si Internet Explorer a napis cestu:
ftp://ftp.szm.sk

opyta sa ta na meno a heslo.Napis ho tam.Potom to tam uz len klasicky skopiruje a hod sem odkaz :wink:
Ak by ti vypisovalo nejaku chybu pri prihlasovani(nepouzivas IE, ale napr. firefox ako ja) tak to zadaj takto:
ftp://tvojemeno:tvojeheslo@ftp.szm.sk
:wink:
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

budú trochu vačšie, ale to nič... :oops:
PC: A64 Venice 1800Mhz@2662Mhz[9x296Mhz HTT] cooled with AC64 Freezer, ASUS A8N-SLI Deluxe+Zalman ZM-NB47J, 2x512 MB Geil Ultra-400 484 Mhz-CL2.5-4-4-6, Hitachi 7k250 160BG SATA 8MB cache, MSI nVidia NX6600GT PCIe 128MB 570/1140, Teac W540E, BenQ 16/40, Enermax EG465AX-VE-G-FCA+20to24 pin, CASE Avance Titan Thunder Mod 2.0, 12cmEnermax+4x8cm Enermax, Neovo F-419, Creative Inspire 2400, Logitech MX310+X-RayPad Thunder 8
Lord Skullhead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

JJ píše:tak tento je na 100% uzamknuty a NEbude reagovat na zmenu mostikov.Uzamikovat sa zacalo uz v roku 2003, tyzden teraz neviem(nieco mi hovori 35. tyzden, ale fakt neviem).Ten tvoj je ale urcite lock
Mě nezajímá spojování L1, že bude násobič zavřenej jsem věděl, daleko dřív než jsem ho kupoval, rád bych si hrál s násobičem SOFTWAROVĚ.
Četl jsem si pár článků (www.ocforums.com )a vím kdy se začali zavírat a nemusíš mě považovat za D*B*LA, co si myslí, že když má Bartna z 5 týdne 2004, že mu bude spojovat můstky L1 a divit se, že je to furt zavřený.
(Sorry, že tak rapluju, ale už to jinak nešlo :) )

Já se ptal na toto:
Co je na tom pravdy???
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

:stern:
prociky AMD, ci uz s superlockom, alebo bez neho, alebo ci su locknute klasicky, alebo nie, tak IDU zmenit na mobile.
http://www.svethardware.cz/art.jsp?doc= ... FD004F1A67
peerer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peerer »

JJ píše::stern:
prociky AMD, ci uz s superlockom, alebo bez neho, alebo ci su locknute klasicky, alebo nie, tak IDU zmenit na mobile.
sundal sem zelenej shit spojil ...........
a hovno
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Zkoušels to na nějakým novým kousku ? Já bych tomu právě docela věřil...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

TomV píše:
Zkoušels to na nějakým novým kousku ? Já bych tomu právě docela věřil...
neskusal :oops:
a comu by si veril? :?
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

JJ píše:
TomV píše: Zkoušels to na nějakým novým kousku ? Já bych tomu právě docela věřil...
neskusal :oops:
a comu by si veril? :?
Tomu ze ti to u superlocku nepomuze :evil:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“