Boot failure
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Tommy-CZ
- Nováček

-
Boot failure
Počítač mi ihned po spuštění napíše :
Boot failure
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected boot device
Press any key when ready
Počítačům moc nerozumím, a proto žádám o radu. Co mám dělat ? Dostanu se někdy ke svým datům ?
Boot failure
Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected boot device
Press any key when ready
Počítačům moc nerozumím, a proto žádám o radu. Co mám dělat ? Dostanu se někdy ke svým datům ?
- JirkaH
- Mírně pokročilý

No počítač ti píše, že je problém s bootováním, médium, ze kterého se pokouší zavést systém, není systémové. Takže si v biosu zkontroluj, jestli máš správně nastavenou posloupnost bootování. A pokud tam máš např. A: , IDEx, CDROM nebo tak něco, to jest první bootovací médium je disketa, není problém v disketě zapomenuté v disketové jednotce? To se dost často stává.
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Tommy-CZ
- Nováček

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Tommy-CZ
- Nováček

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
v BIOSu je disk vidět ? jestli ano, dej instalační CD do mechaniky, nastartuj z něj, až se tě to zeptá, co chceš udělat, tak zadej "opravit stávající instalaci Windows", pak "konzole zotavení" a podívej se, jestli tam budou data. pokud jo, dej příkaz fixboot, popř. fixmbr.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Boot failure
tohle se mi stává každého půl roku.zkus několikrát restartovat,me to nekdfy pomoze.Jinak tam dej spoustecí disketu,nabootuj ji a preinstaluj win.takhle to delam ja.Tommy-CZ píše:Počítač mi ihned po spuštění napíše :
Boot failure
Press any key when ready