Jo a ještě: Dal jsem tam klasický skin a beze změny.
Winamp 5 - OPRAVDU NIKDO NEVÍ?
- Brogg
- Začátečník

OK já ten edit poslal asi o něco později, takže z full jde pro
Takže jde o to samý. Ale kde může být chyba? Na co čeká přesně 1:50, když lite verze je ok. Skin (default), to asi ne. Připojení na net - lite funguje, proč by neměla pro? Tak jakej rozdíl mezi lite a pro to zpomaluje?

Wandering*Walking*Drifting with the tide
Browsing*Searching*Finding our way through life
(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- LeváRuka
- Začátečník

-
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak to myslíš? Jako že je to moc a nebo málo těch 50%? Každopádně je to podle druhu a nastavení vizualizace, takže jestli máš teď 50% zatížení, jindy můžeš mít třeba jen 20% ale taky i 90%.LeváRuka píše:Když už to tady řešíte, mám 5.01, rychlost spouštění je úměrná stavu systému (3-4 sec) ale co mě zaráží je zatížení procesoru, když pustím nějakou vizualizaci (cca 50% na AMD 2000+ 512MB DDR RAM)
Je to normální ?
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- Brogg
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Brogg
- Začátečník

- Brogg
- Začátečník

- LeváRuka
- Začátečník

-
No to se mě zdá moc - samozřejměBorg píše:Jak to myslíš? Jako že je to moc a nebo málo těch 50%? Každopádně je to podle druhu a nastavení vizualizace, takže jestli máš teď 50% zatížení, jindy můžeš mít třeba jen 20% ale taky i 90%.LeváRuka píše:Když už to tady řešíte, mám 5.01, rychlost spouštění je úměrná stavu systému (3-4 sec) ale co mě zaráží je zatížení procesoru, když pustím nějakou vizualizaci (cca 50% na AMD 2000+ 512MB DDR RAM)
Je to normální ?
WMP8 chce pár procent ať to dělá jaký chce barvičky
- Brogg
- Začátečník

Srovnáváš úplně jiny věci! Pluginy do WMP jsou na jedno brdo, akorát to vypadá jinak, ale předpokládám, že pluginy do Winampu jsou různě dělany (i v pascalu!) a tak z toho vyplývá různé zatížení, dyť i spořiče mají různé vytížení CPU, některej Ti to vytáhne na 100% a jinej tam má max. 1%. Takže to vytížení je normální! 
(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- LeváRuka
- Začátečník

-
Já srovnávám HW náročnost dvou programů a jejich originálních součástí.Brogg píše:Srovnáváš úplně jiny věci! Pluginy do WMP jsou na jedno brdo, akorát to vypadá jinak, ale předpokládám, že pluginy do Winampu jsou různě dělany (i v pascalu!) a tak z toho vyplývá různé zatížení, dyť i spořiče mají různé vytížení CPU, některej Ti to vytáhne na 100% a jinej tam má max. 1%. Takže to vytížení je normální!
- Brogg
- Začátečník

Až na to, že nikdo nemluvil o originálních pluginech! Takže bys měl přesně napsat o jaké šlo pluginy a nestačí napsat originální, ale přesně názvy a pak bude ta debata na něcoLeváRuka píše:Já srovnávám HW náročnost dvou programů a jejich originálních součástí.Brogg píše:Srovnáváš úplně jiny věci! Pluginy do WMP jsou na jedno brdo, akorát to vypadá jinak, ale předpokládám, že pluginy do Winampu jsou různě dělany (i v pascalu!) a tak z toho vyplývá různé zatížení, dyť i spořiče mají různé vytížení CPU, některej Ti to vytáhne na 100% a jinej tam má max. 1%. Takže to vytížení je normální!
(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No pokud chceš srovnávat vizualizace, který jsou originální součástí, pak zkus porovnat ty šitky ve WMP s Milkdrop nebo AVS ve Winampu. Myslím že kvalita je si žádá trochu procesorovýho času.LeváRuka píše:Já srovnávám HW náročnost dvou programů a jejich originálních součástí.Brogg píše:Srovnáváš úplně jiny věci! Pluginy do WMP jsou na jedno brdo, akorát to vypadá jinak, ale předpokládám, že pluginy do Winampu jsou různě dělany (i v pascalu!) a tak z toho vyplývá různé zatížení, dyť i spořiče mají různé vytížení CPU, některej Ti to vytáhne na 100% a jinej tam má max. 1%. Takže to vytížení je normální!
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Brogg
- Začátečník

Borg píše:No pokud chceš srovnávat vizualizace, který jsou originální součástí, pak zkus porovnat ty šitky ve WMP s Milkdrop nebo AVS ve Winampu. Myslím že kvalita je si žádá trochu procesorovýho času.
(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- Brogg
- Začátečník

OK! Všichni píšete jak rychle Vám to najíždí a já Vám tiše závidím. Dneska jsem dal Winamp 5.xx pryč a mám pohodový 2.95, už mě nebavilo čekat, když jsem si chtěl poslechnout 1 písničku a pořád zaplej ho taky mít nechci! Takže pokud by měl někdo nápad, rád si ho přečtu
Jen upozorním, že to bylo základní nastavení, aby se neobjevily poznámky tipu - nehrabal jsi na "něco"? Díky! 
(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
OT:Brogg píše:OK! Všichni píšete jak rychle Vám to najíždí a já Vám tiše závidím. Dneska jsem dal Winamp 5.xx pryč a mám pohodový 2.95, už mě nebavilo čekat, když jsem si chtěl poslechnout 1 písničku a pořád zaplej ho taky mít nechci! Takže pokud by měl někdo nápad, rád si ho přečtuJen upozorním, že to bylo základní nastavení, aby se neobjevily poznámky tipu - nehrabal jsi na "něco"? Díky!
- Brogg
- Začátečník

Myslím, že jsi naprosto vedle a možná chceš flamevovat, ale smůla. Je mi jedno jestli Intel nebo AMD, rozhodly peníze a to je prostě jasny! Navíc je tady plno lidí, kterejm to nedělá. Za chvilku se může někdo přidat: nVidia RULEZ ať kvůli gk nebo MB. Kašlu na podobny poznámky, z tohohle není nic zřejmy!!!!!!! Jedná se nastavení nebo nekompatibilitu s něčím, ale dost malá pravděpodobnost je problém s CPU! Možná MB, co já vím. Ale ani to bych neřekl. On prostě čeká a hrabe na disk. Čeká a hledá = PROČ??? NENÍ TO TÍM, ŽE BY NEMOHL NĚCO SPOČÍTAT!!! Tvá poznámka není OT (to si věříš!!!), je to FLAME a ten tady nebude! ==konec== (nereaguj, pokud to nebude opravdu konstruktivní!)

(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ještě může být třeba problém v ovladačích zvukovky, máš tam nejnovější? Co máš ůbec za zvukovku, asi integrovanou ne?
- Brogg
- Začátečník

Integrovaná, ovladače - 4in1 + VinylAudio (Vinyl AC´97 COdec Combo Driver (WDM)). No to by mohl být problém! Sehnal jsem k tomu ještě jeden - nepoužil jsem ho. Je to alc650 (ikona je: Soundman), ale neznám to.
(The Gathering - Box)
(The Gathering - Box)
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak si stáhni nejnovější, momentálně jsou ve verzi 3.59, Najdeš je tady http://www.realtek.com.tw/downloads/dla ... tware=True