Zdravím, scháním nějaké specifikace a testy na tento Serial ATA disk .... mám na něj nějaké zájemce a rád bych to trošičku porovnal s Ultra ATA disky a pod ..... popř. kdo má již osobní zkušenosti .... díky ....
..... popř. info o jiných SATA 80 GB discích v této cenové kategorii ....
MAXTOR DMPlus Serial ATA 150 - 80GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaH
- Mírně pokročilý
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info ..... ta hlučnost mě docela štve ..... potvrdila se u všech SATA disků všech výrobců, potvrzují to tady vlastníci jak WDček tak Seagate ..... jsem z toho na rospacích, protože chci postavit PC s SATA diskem (pro zákazníka) a nechci ho od toho odrazovat, ale bojím se, že nebude spokojen, resp. že se nenaplní jeho očekávání ..... což se asi nenaplní ..... Tak nějak jsem tajně doufal, že Maxtor na tom bude lépe ....JirkaH píše:No, já mám na 8RDA3+ boot disk SATA Maxtor 6Y120M0 - 120GB - hlučnost srovnatelná s jinými disky na 7200ot., nemilé překvapení - velmi výrazně hlučnější seek. Jinak rychlost dobrá, nějaký test byl snad v Chipu.
- KuKla
-
kdy ten disk potřebuješ ? za cca týden nebo dva už bude běžně k dostání Hitachi 7k250 SATA - nevím, jak je na tom s hlučností, ale tipl bych si, že dobře...aliencz píše:Díky za info ..... ta hlučnost mě docela štve ..... potvrdila se u všech SATA disků všech výrobců, potvrzují to tady vlastníci jak WDček tak Seagate ..... jsem z toho na rospacích, protože chci postavit PC s SATA diskem (pro zákazníka) a nechci ho od toho odrazovat, ale bojím se, že nebude spokojen, resp. že se nenaplní jeho očekávání ..... což se asi nenaplní ..... Tak nějak jsem tajně doufal, že Maxtor na tom bude lépe ....JirkaH píše:No, já mám na 8RDA3+ boot disk SATA Maxtor 6Y120M0 - 120GB - hlučnost srovnatelná s jinými disky na 7200ot., nemilé překvapení - velmi výrazně hlučnější seek. Jinak rychlost dobrá, nějaký test byl snad v Chipu.
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi během příštího týdne ...... no to by mě docela bodlo ..... na IBM bych věřil nejvíce ...... ale zatím nikde nejsou ani v nabídce ..... v cenících .... jako novinka ....KuKla píše:kdy ten disk potřebuješ ? za cca týden nebo dva už bude běžně k dostání Hitachi 7k250 SATA - nevím, jak je na tom s hlučností, ale tipl bych si, že dobře...aliencz píše: Díky za info ..... ta hlučnost mě docela štve ..... potvrdila se u všech SATA disků všech výrobců, potvrzují to tady vlastníci jak WDček tak Seagate ..... jsem z toho na rospacích, protože chci postavit PC s SATA diskem (pro zákazníka) a nechci ho od toho odrazovat, ale bojím se, že nebude spokojen, resp. že se nenaplní jeho očekávání ..... což se asi nenaplní ..... Tak nějak jsem tajně doufal, že Maxtor na tom bude lépe ....
- KuKla
-
v nabídce ho maj myslim v CzechComputeru jako novinku, k dodání 1-2 pracovní dny...alespoň myslim, že to tam maj takhle napsaný...aliencz píše:Tak asi během příštího týdne ...... no to by mě docela bodlo ..... na IBM bych věřil nejvíce ...... ale zatím nikde nejsou ani v nabídce ..... v cenících .... jako novinka ....KuKla píše: kdy ten disk potřebuješ ? za cca týden nebo dva už bude běžně k dostání Hitachi 7k250 SATA - nevím, jak je na tom s hlučností, ale tipl bych si, že dobře...