GPRS a W98
Moderátor: Don
- Mikro
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
GPRS a W98
Mam problem s timto tipem pripojeni. Po nainstalovani mobilu a nastaveni pripojeni pomoci T-mobile comunication center se nejde pripojit. Kdyz vyzkousim konukaci telefonu tak snim jde v poho komunikovat . Jenze kdyz se chci pripojit, tak se objevi hlaska o propojovani,a v tom vyskoci okno s chybou - telefoni adapter je spatne nakonfigurovany, odinstalujte a nainstaluje jej znovu. Co mam tedy delat,uz nevim jak na to. V PC neni sitovka. Je to AMD k6-2 350 (je to strep, ale na beznou kanc. práci to staci
) Tak zkuste neco navrhnout. Dik Mikro
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký máš telefon? Já se připojuju přes Euroteln a HSCSD na Nokii 6210. Nainstalovat jsem drivery pro telefon a pak konfigurační program od Nokie. Koukni kdyžtak do FAQu T-mobilu. Zkoušel jsi to na jiných PC?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mikro
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nee, myslím, že zatracenej Nokia PC suite, douzvěděl jsem se zrovna včera od kamoša, že když si pusíš PC suite na Win98 a pak se zkusíš připojit, tak to blbne a nejde dokud nerestartuješ, no a pak když zase pustíš PC Suite ... a tak pořád dokola.Mikro píše:Už je vyřešeno, pomohlo vystoupení a nastoupení W98. Zatracenej bill
BTW - ty píšeš na fórum o problému, aniž bys zkusil základní "trick" a to je restart komplu?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Mikro
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: