Někde jsem slyšel, že i když se zcela zformátuje disk, nejsou data úplně ztracená. Zajímalo by mě, jestli je to pravda a pokud ano, tak existuje nějaký program na jejich záchranu? Mohli byste mi nějaký poradit?
Díky.
Zformátovaný disk
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- thor12
- Nováček

-
- Lucifer
- Začátečník

Data na disku skutecne zustavaji i po fdisku/zruseni/vytvoreni jine partisny, po naformatovani. Programky pro obnovu dat - napriklad EasyrecoveryPRO nebo Getdataback for FAT / for NTFS (2 ruzne verze dle filesystemu). Vseobecne jsou ale recovery softy "komercni", o free verzi neceho solidniho fakt nevim...
Jinak pokud potrebujes naopak data skutecne nevratne smazat, existuji spec. programky pro "bezpecne" formatovani...
Jinak pokud potrebujes naopak data skutecne nevratne smazat, existuji spec. programky pro "bezpecne" formatovani...
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- thor12
- Nováček

-
No něco jsem o tom slyšel, že to není to pravé formátování, které trvá prý hrozně dlouho. Je to pozitivní informace, že ty data jdou zachránit. Ale stejně o nic nejde, žádný státní tajemství tam není 
Ale co jsem to chtěl. Potřebuju nějakej prográmek. Díval jsem se na EasyRecovery Pro, ale je to trial na pět souborů a plná verze stojí majlant.
Ahoj.
//miho: Smazany casti porusujici pravidla fora.
Ale co jsem to chtěl. Potřebuju nějakej prográmek. Díval jsem se na EasyRecovery Pro, ale je to trial na pět souborů a plná verze stojí majlant.
Ahoj.
//miho: Smazany casti porusujici pravidla fora.