Měl jsem smůlu na vadný kus? Máte někdo tehle monitor a podobné problémy?
Monitor Samsung 797 DF
Moderátor: maXXmilian
- Sver
- Nováček

-
Monitor Samsung 797 DF
Koupil jsem nový Samsug 797 DF. Normální zobrazování je moc pěkné (apoň co můžu posoudit po přechodu z 5 let staré patnácky
, ale narazil jsem na problém při zobrazení černého pozadí a bílých ploch, kdy je vidět poměrně široká plocha přechodu (vidíš černou , pak je vidět o něco světlejší plocha, která lemuje bílý obrazec). Tanhle monitor bude určitě vracet.
- rousini
- Začátečník

-
Mám nový Samson 793DF a má to taky. Naštěstí tyhle situace se v moji práci s PC běžně nevyskytuji. Já mám pocit, jakoby do černé barvy byl rozplizlý stín bílé až v důsledku přechodu světla tlustým sklem monitoru. Je to asi blbost, ale pro představu se ten jev dá takhle popsat. Jestli jsi reklamoval, tak napiš jak si dopad. Já mám taky problém popsaný v "Zobrazení bíle". Zdar
- Sver
- Nováček

-
Když jsem se podíval na pár monitoru ve svém okolí tak jsem vychladl a nechal to být. Dělají to totiž všechny, i ta má původní patnácka, jen jsem si toho do té doby nevšiml. Nejspíš je to vlastnost CRT monitorů. Při běžném provozu si toho nejpíš nikdy nevšimneš (aspoň tomu tak bylo u mně i mého kámoše, kterého jsem na tuhle "vadu" upozornil u jeho Huidaye).