Dobry den
Pro sledovani televize pouzivam Dscaler, ale pro jeho pouziti musim mit zaply i Winfast PVR. Otazka1: Jde to i bez nej?
Dale nahravani jsem zprovoznil pouze v Winfast PVR - ale zde je dost nekvalitni - zvuk sumi atd. Zkousel jsem VirtualDub, ale tam nenactu vubec signal z TV. Otazka 2: Vite jak nahravat kvalitni video?
Moc dekuji za odpovedi
iKOOKi
Problem s Winfast tv2000xp
- iKOOKi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád má tuhle věcičku taky a kvalita obrazu je závislá na rychlosti PC - větší datový tok se stoupající kvalitou. Problém se zvukem bude asi ve zvukárně.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Butch
- Středně pokročilý
Zdar. Mám stejnou Tv kartu a Dscaler funguje naprosto samostatně.
Je důležité mít nainstalované novější ovladače.
V PVR zvuk dost šumí a vůbec ho nepoužívám pro sledování TV a v Dscaleru je to v pohodě ale řekl bych, že je to kvůli tomu, že Dscaler ořezává vejšky a proto míň šumí.
Naopak když pustím Dscaler a PVR najednou, tak to oboje zamrzne.
Jinak to nahrávání pomocí Virtual Dubu mi taky nefunguje. VD sice kartu najde ale hází to chyby a někdy to funguje jen černobíle.
Nahrávání pomocí PVR je asi nejlepší možnost. Je ale lepší moc neupravovat nastavení kodeků, protože pak to často padá.
Je důležité mít nainstalované novější ovladače.
V PVR zvuk dost šumí a vůbec ho nepoužívám pro sledování TV a v Dscaleru je to v pohodě ale řekl bych, že je to kvůli tomu, že Dscaler ořezává vejšky a proto míň šumí.
Naopak když pustím Dscaler a PVR najednou, tak to oboje zamrzne.
Jinak to nahrávání pomocí Virtual Dubu mi taky nefunguje. VD sice kartu najde ale hází to chyby a někdy to funguje jen černobíle.
Nahrávání pomocí PVR je asi nejlepší možnost. Je ale lepší moc neupravovat nastavení kodeků, protože pak to často padá.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Jirvar
- Začátečník
- FasterFucker
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mam velkej problem s winfast tv 2000 xp deluxe ... pri instalaci mi naskovi error s hlaskou Vendor : 4221 a je konec .. zkousel sem vsechno mozny ale proste nejdou jakkoli nainstaloval ovladace ani po formatu hdd ... ve spravci zarizeni mam dalsi zarizeni : multimedialni adapter a multimedialni video adapter oba s chybovou hlaskou, kdyz se pokousim preinstalovat ovladace rucne proste mi to napise ze to zadny ovladace nenaslo .. a je to o to divnejsi ze sem cca pred 3 mesicema tuto kartu uplne bez problemu mel nainstalovanou i s ovladacema a vse slapalo bez jakejchkoli problemu ... Ted musim pouzivat DSCaler protoze jedine pres ten mi tv funguje .. prosim poradte jak to udelat aby karta byla normalne regulerne nainstalovana ve spravci zarizeni abych mohl pouzivat winfast soft(hlavne kuli dalkovemu ovladani) .... predem moc diky kazdemu kdo se ozve a jakkoli pomuze .. P.S.:abych nezapomel, pouzivam windows xp SP1 a zkousel sem to uz i na xp bez SP a taky to neslo
Athlon XP 2000+@12.5x166 idle 39º/burn 46º,CHladic AC COpper Silent + 1x AC low noise ve zdroji v case pred disky AC low noise a 2x obyc. vetracky do serie, Epox 8RDA3+, 256 MBDDR 333, ATI Radeon Club3D 9100 128MB 250/250, HDD Seagate 7200ot/min. 20GB 36º + 120GB 8MB 37º, TV tuner WinFast 2000 Deluxe,AOC 7A+,Xpeckova Wokna PRO SP1