Umisteni aktualizaci ve WinXp

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

to JanoF: neumí to nic víc než je napsáno v tom anglickým popise, testoval jsem to, ale určitě se takovej SW hodí, už jsem ho zařadil do sbírky svých admin. utilitek
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Milhauz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhauz »

no stáhnout updaty si můžeš i z www.windowsudate či jak to je a nakonec adresy zadej "?korporate=true" a pak už stačí jen si vybrat aktualizace pro produkt který potřebuješ.
Já měl svého času též uložené všechny aktualizace ve složce a k ní vyrobený BAT soubor. Ten stačilo spustit a aktualizace se nainstalovaly. Přepínače k aktulaizacím získáš v třeba příkazovém řádku KBXXXX /? a vypíše ti to seznam. Pozn. pokud nemáš nainstalovaný MP9 a máš pro něho aktualizaci v BAT tak ostatní záplaty uvedené v příkuzu pro aktualizaci
MP9 za ní se nenainstalují.
Nebo jak to máme v naší síti. Na serveru máme SUS " Software Update Services "který si aktualizace stahuje sám a jednotlivé počítače si je stahují od něj. Taky celkem svižené.
Jo WUTEMP jsem míval i na disku D a tam system nebyl. Možná proto že na něm bylo víc místa nebo že tam byla celá složka Doc and Set , ale to se mi nezdá pravděpodobné.
něco jsem složil , ale je to spiš kalkulačka
Obrázek
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

ten prog od janofa sem taky zkousel,ale vazne se mi zda,ze jen zobrazi nainstalovany updaty
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tUrbine píše:ten prog od janofa sem taky zkousel,ale vazne se mi zda,ze jen zobrazi nainstalovany updaty
kolikrát to budu ještě opakovat, to je Ti nezdá, to tak je! :oops:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“