Problem s mysi ve hrach
Moderátor: Baneshee
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem s mysi ve hrach
Mam dvoukoleckovyho petitlacitkovyho myse od A4Tech a mam trochu problem.Muzu si na 2bocni tlacitka nastavit jakakoli tlacitka klavesnice(dejme tomu space enter),zapnu hru,do ovladani kliknu tema tlacitkama a v pohode,napise tam space a enter-takze tady to jeste funguje,ale ve hre pak tlacitka nereaguji a neplni funkci zadanou v nastaveni.Dela mi to u vsech CS a Vietcong.V UT04 a COD to nejede ani v menu.Mam originalni ovladac se vsim vsudy,tak nevim kde je zakopany pes.Poradte,diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tieto problemi s mysou sa uz riesili niekolko krat .......
Rozsirene tlacitka sa daju opouzit ta na pracu vo Worde........, ale na hry moc nie ..... tam mys funguje ako klasicka 2 tlacitkova ........
Skus nepouzivat ovladac k mysi....., ale povodny od MS ...... niekedi sa mi potom dalsie tlacitka podarilo sprevadzkovat aj v hrach... ( aspon na strsom geniuse.... )
Rozsirene tlacitka sa daju opouzit ta na pracu vo Worde........, ale na hry moc nie ..... tam mys funguje ako klasicka 2 tlacitkova ........
Skus nepouzivat ovladac k mysi....., ale povodny od MS ...... niekedi sa mi potom dalsie tlacitka podarilo sprevadzkovat aj v hrach... ( aspon na strsom geniuse.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- R2D2
- Začátečník

- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: