Problem s mysi ve hrach

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s mysi ve hrach

Příspěvek od Zero »

Mam dvoukoleckovyho petitlacitkovyho myse od A4Tech a mam trochu problem.Muzu si na 2bocni tlacitka nastavit jakakoli tlacitka klavesnice(dejme tomu space enter),zapnu hru,do ovladani kliknu tema tlacitkama a v pohode,napise tam space a enter-takze tady to jeste funguje,ale ve hre pak tlacitka nereaguji a neplni funkci zadanou v nastaveni.Dela mi to u vsech CS a Vietcong.V UT04 a COD to nejede ani v menu.Mam originalni ovladac se vsim vsudy,tak nevim kde je zakopany pes.Poradte,diky
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Tieto problemi s mysou sa uz riesili niekolko krat .......
Rozsirene tlacitka sa daju opouzit ta na pracu vo Worde........, ale na hry moc nie ..... tam mys funguje ako klasicka 2 tlacitkova ........
Skus nepouzivat ovladac k mysi....., ale povodny od MS ...... niekedi sa mi potom dalsie tlacitka podarilo sprevadzkovat aj v hrach... ( aspon na strsom geniuse.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

no nevim to bude ovladacem mne tlacitka fungujou vsude a neee jenom ve wordu atd... melo by to jet.
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Musim mit special ovladace aby mi jely vsechny vymozenosti me mysi.Prijde mi hlavne hrozne divny,ze v menu hry je vse OK,ale ve hre samotne uz ne :x
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“