víc jak 1,75V nejduDivX píše:Hoť tam ješt trochu.. a co zdroj šlape?
asi to je špatnej kousek (CPU) nebo špatna deska
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

víc jak 1,75V nejduDivX píše:Hoť tam ješt trochu.. a co zdroj šlape?

stojí... mne osobne hlk nevadíMarian píše:A nemyslite si ze 1.8 V mat na trvalo je take jednoduche...to uz chce poriadne chladenie:
Vodnik ktory je financne celkom narocne....alebo "par" ventilatorov, co je zas hlucne
Stoji to za to?

jenomže já mam boxovaný chladičPaja píše:s 1.8V bych to tak spatne nevidel....chladil jsem s tim procak velmi dlouho pouhym ARTICem (revize 1.0 mozna jeste starsi) sice 60°C ale myslim ze stale v pohochce to vyzkouset, zalezi jaky ma chladic, jak to vypada v casu a podobne...ale 1.8V se da povazovat jeste za "bezpecne" napeti...

k čemu ? když sem ho měl na 3200+ (200x11/1,75V), tak teplota nepřesáhla 55°C ale zase vždy cca po 5 minutach naběhnutí woken nasledoval reset kvuli nestabilitěeraser007 píše:ale vázne - skús GA 3dcooler

Blbost.. je to 1:866 že bys měl vadnej kousek...Wixe píše:víc jak 1,75V nejdu![]()

1. kaj si přišel na tak přesne čisloDivX píše:Blbost.. je to 1:866 že bys měl vadnej kousek...Wixe píše:víc jak 1,75V nejdu![]()
Prostě to musí jít.. nebo skus vyhdit dual...
Nebo nemáš něco s deskou? Třeba nějákou část vodlomenou?

hele, oficialni hranice stabilnosti je u CPU AMD kajsik u 90°Ceraser007 píše:kebyze ho lepsie odchladis....
u mna je bod nestability niekde na 53st - ked dam 2250MHZ ateplota presiahne 53st, sekne sa, avsak ked ho mam v zime na 50st (prime95 = 20h), tak davam 2285MHZ, default voltage
TOTAL STABILTY (primestable - aj pri 65st, zamerne spomalenie vetrakov) je u mna 2215MHZ

Nižší teplotou zvišuješ životnost CPU.Wixe píše: hele, oficialni hranice stabilnosti je u CPU AMD kajsik u 90°C
takže nevidim duvod proč utracet za lepší chladič

tak po 1. 90°C nie je hranica stabilnosti, ale hranica na ktorej sa ti odpali procesor-HNY- píše:Nižší teplotou zvišuješ životnost CPU.Wixe píše: hele, oficialni hranice stabilnosti je u CPU AMD kajsik u 90°C
takže nevidim duvod proč utracet za lepší chladič![]()
Ale jestli je to 20 nebo 150 let je přece úplně jedno.

2 DivX: hele nekritizujDivX píše:A pakže máš HW v poho...
Příště si to rači celé skontroluj jëště jednou...

však už to jede v pohodě i stabilněPKDF píše:Melo by to jet naprosto v pohode.ja mam sice Tt 7+ na 3300+ ale dlouho jsem na tom byl stejne jak ty.teplota nevadi, horsi je stabilita proto zvys napeti