GF 6800

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Teď sem koukal do czechcomputerů a můžou jí dodat do 2 dnů, tak si jí můžete vy chtivý kopit :wink:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27992
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

mina píše:Teď sem koukal do czechcomputerů a můžou jí dodat do 2 dnů, tak si jí můžete vy chtivý kopit :wink:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27992
Na papíře a do x dnů ji nabízí víc firem, ještě aby z x dnů nebylo x týdnů :lol: :lol:
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

U těch testů se mi moc nezdá že 9800XT v některých testech je lepší než X800XT A GF6800U nebo srovnatelná? :cry:
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

jupík píše:U těch testů se mi moc nezdá že 9800XT v některých testech je lepší než X800XT A GF6800U nebo srovnatelná? :cry:
srovnatelná může být v testech kde je použit "slabej" procík nějakej takovej test sem viděl myslím na games.tiscali.cz ...testovali tyhle karty na procesorech 1800+... 2500+
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno já bych řekl, že na to mohou mít vliv i ty všelijaké optimalizace - už je toho v těch novejch kartách tolik, že prostě muže přijít test, kterej je dělanej na odlišnejch principech, kde ty optimalizace budou počítat nesmysly a tim pádem brzdit... Kdyby ovšem tohle nastalo dejme tomu u UT2k4, tak je jasný, že je to slabou mašinou.

...muj názor
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“