Problém s PlexTools - vyřešeno
- Bruan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s PlexTools - vyřešeno
Může mi prosím někdo poradit?? Když rozjíždím PlexTools tak se mi před startem objevý chybová hláška "Warning Wnaspi32.dll V1.0.0.0 this version may result in unpredictable behaviour of certain components. Its recommended to update this ASPI layer" původně sem si myslel že je to tím že mám starý firmware, ale když sem si nahrál novou verzi, tak se nic nezměnilo. A navíc mám Nero mi nechce moji mechaniku vůbec načíst !! ( mám poměrně novou verzi Nera, stáhnul sem ji tak pře dvěma dny)
- DVC64
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Samo Ti to píše - potřebuješ updatovat ASPI. Píšeš málo informací. Jaký máš OS, přesnou verzi Nera. Předpokládám, že máš platné sériové číslo pro Nera (pozor na Nero přibalené k jiné vypalce - takové s jinou nebude fungovat). Obecně bych Ti doporučil ASPI od Adapteca verzi 4.60. Všechny potřebné informace a soubory najdeš na http://www.cdr.cz
P.S.: Tady si něco přečti a tady stahuj.
P.S.: Tady si něco přečti a tady stahuj.
Barton 2500+ ; 8RDA3+ 2.0 ; OCZ PC433 (2x256MB) ; Sapphire 9200 64MB 128bit; Barracuda 7200.7 ST380011A ; Plextor PX-W5224TA ; Aopen H600B 350W ; Pinnacle PCTV Pro ; Philips 170B5CS
- Bruan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: