Teraz opisem kde sa budu nachadzat.
1 zdroj
2 CPU
3 GPU
4 windtunel CPU
5 windtunel GPU
6 odsavanie z vrchu case
7 nasavanie z predneho panelu - dole
Po zhotoveni sa vam s tym pochvali pripadne mi poradte nejake nove napady.
Moderátor: morke

Ja to tak mam taky a pohoda, Zalman HP80A a z boku na nej fouka 80 coolermaster na 5V, uchladi se i pasivne,ale je tento vetrak moc hluku nepridaMarian píše:Windtunel GPU? a to ako chces spravit?rovny

Vsak na taky pasiv sa da ale je to nieco ine ako windtunel na chladic CPUJafido píše:Ja to tak mam taky a pohoda, Zalman HP80A a z boku na nej fouka 80 coolermaster na 5V, uchladi se i pasivne,ale je tento vetrak moc hluku nepridaMarian píše:Windtunel GPU? a to ako chces spravit?rovny

Tolik vetraku by se mi ani nevlezlo do bedny.JJ píše:kamos ma dokopy v bedni as 12 venti, ale zeby to bolo tiche sa zrovna povedat nedaICE píše:ja jich mam 10... je to tissi jak kamosuv se 3...
odsavani bych hodi normalne dozadu...![]()

daky thermaltake, myslim ze a2000+, 7 je ich od vyroby, tie vymenil za ine a potom to poobkladal vsade kde sa len da, dokonca co su v predu dvierka, tak tam si "prilepil" hdd a dal nanho vetrak, aby mal okolitu teplotuJafido píše:Tolik vetraku by se mi ani nevlezlo do bedny.

Taky mam 10 vetraku(3 vhani dovnitr zepredu,3 vyhani vzadu,CPU,chipset,GPU,zdroj),ale uz se blizi ten vodnik + 9 vetronuICE píše:ja jich mam 10... je to tissi jak kamosuv se 3...
odsavani bych hodi normalne dozadu...

10 vetronu by nebylo nic neobvykliho kdyby nemel micro ATXZero píše:Taky mam 10 vetraku(3 vhani dovnitr zepredu,3 vyhani vzadu,CPU,chipset,GPU,zdroj),ale uz se blizi ten vodnik + 9 vetronuICE píše:ja jich mam 10... je to tissi jak kamosuv se 3...
odsavani bych hodi normalne dozadu...!

No ten windtunel bude ohnuty a bude tlacit vzduch na ten vetracik pricomMarian píše:Windtunel GPU? a to ako chces spravit?
Ja by som pridal odsavanie do zadu![]()
A na windtunel na CPU bohate staci vetrak na chladici CPU....ked je tunel rovny

No tak to sa uz daSLAMA píše:No ten windtunel bude ohnuty a bude tlacit vzduch na ten vetracik pricomMarian píše:Windtunel GPU? a to ako chces spravit?
Ja by som pridal odsavanie do zadu![]()
A na windtunel na CPU bohate staci vetrak na chladici CPU....ked je tunel rovny
vzduch bude nasavany z boku case. Ale medzi vetrakom a tunelom bude trochu medzera. Vies ja mam taku grafiku co nasava zhora a vyfukuje zbokov.

A proc ne? Takhle chladimi v leteICE píše:nj.. pripadne jednim 35 cmJafido píše:lidi ja bezim na 4 a porad se mi zda je jich je nejak moc. Machrovina je chladit s nejlepe s co nejmensim poctem tichych vetronu popr bez nich.