Dungeon Keeper 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dungeon Keeper 3

Příspěvek od Dr Meduza »

Nevite negdo jestli zacal bullfrog vyvijet Dungeon Keeper 3 nez skoncil?
Co se vlastne stalo s bullfrogem?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Uff taak to neviem. Ale myslim ze neudrzal proste krok s dobou. Za svojho casu robil fajn veci. Vid famozny Syndicate. No ale co uz.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Pokud vim tak Bullfrog uz davno neexistuje, ale Peter Molyneux si zalozil "novou" firmu ( Lionhead Studios ? :? ) - a produkuje hry ala Black n´ White, aktualne finisuje na Black n´ White2 ? Dungeon Keeper byl genialni, dvojka uz min, a posledni veci od Molyneuxe se mi uz nejak nelibi vubec... :x

BTW - hrali jste Magic Carpet 1, 2 ... ? Uzasne hry, predbehli o X let svoji dobu... :)

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Lucifer píše:Pokud vim tak Bullfrog uz davno neexistuje, ale Peter Molyneux si zalozil "novou" firmu ( Lionhead Studios ? :? ) - a produkuje hry ala Black n´ White, aktualne finisuje na Black n´ White2 ? Dungeon Keeper byl genialni, dvojka uz min, a posledni veci od Molyneuxe se mi uz nejak nelibi vubec... :x

BTW - hrali jste Magic Carpet 1, 2 ... ? Uzasne hry, predbehli o X let svoji dobu... :)
Magic carpet sem moc nehral ale zojmavej napad :)
Hle co udelaj s tema rozdelanejma hrama gdyz ta firma zanikne? :roll:
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Lucifer píše:Pokud vim tak Bullfrog uz davno neexistuje, ale Peter Molyneux si zalozil "novou" firmu ( Lionhead Studios ? :? ) - a produkuje hry ala Black n´ White, aktualne finisuje na Black n´ White2 ? Dungeon Keeper byl genialni, dvojka uz min, a posledni veci od Molyneuxe se mi uz nejak nelibi vubec... :x

Magic Carpet - oba díly byly super.U jedničky mě drtila padavost hry - hlavně datadisku, když si vpomenu na červeného kouzelníka Vodora, to byl nářez.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

DK 1 byl absolutně skvělej. Dvojka mě sice trochu zklamala, ale jinak dobrý. Pokud vim, tak třetí díl nebude. Firma zkrachovala a tým se rozpadl... :(
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Luke píše:DK 1 byl absolutně skvělej. Dvojka mě sice trochu zklamala, ale jinak dobrý. Pokud vim, tak třetí díl nebude. Firma zkrachovala a tým se rozpadl... :(
To vim ale jestli to treba nazacali delat Treba by to pak mohly pustit a nechat to dodelat nekym jako free :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Dr Meduza píše:To vim ale jestli to treba nazacali delat Treba by to pak mohly pustit a nechat to dodelat nekym jako free :)
Pochybuji a kdyby to nechali dodělávat někým jiným. To by dopadlo :roll: stejně jako LIONHEART :lol: :lol:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“