Mám kartu nVidia Riva TNT 2 Ultra 32MB a na ní dva TV-Outy a VGA konektor...
Mám tam S-Video a Cynč (neo jak se to píše):
Mám to hozené přes cynče a naběhne mi to jenom někdy...
Když mi to při bootovaní nenaskočí, tak ve windowsu někdy jo...
Když mi to při bootovani naskočí, tak ve win. nikdy...
Nevíte jak to na 100% sprovoznit???
(A toho průvodce na PCT sem si čet)
TV-Out na Rivě TNT 2 Ultra
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
TV-Out na Rivě TNT 2 Ultra
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skusal si pouzit rozne ovladace..........
Kedze TNT2 pouzivala na TV out externi cip ..... skus sa pozriet co konkretne tam mas... ( philips, conexant....... atd... a aj konkretny model.... ) ...... niektore novsie ovladace nepodporuju na 100% vsetky tieto obvodi ........ preto je dost problemov sprevadzkovat TV vystup na starsej karte......
( skus overit ze podpora pre tento obvod je aj v tych ovladacoch ktore pouzivas 100% ....... podobny problem som uz riesil pomohla prave zmena ovladacov........ )
Kedze TNT2 pouzivala na TV out externi cip ..... skus sa pozriet co konkretne tam mas... ( philips, conexant....... atd... a aj konkretny model.... ) ...... niektore novsie ovladace nepodporuju na 100% vsetky tieto obvodi ........ preto je dost problemov sprevadzkovat TV vystup na starsej karte......
( skus overit ze podpora pre tento obvod je aj v tych ovladacoch ktore pouzivas 100% ....... podobny problem som uz riesil pomohla prave zmena ovladacov........ )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163