Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

.exe píše:Ted jestli mi muzete poradit s 20 misi - jak je tam silene moc mutantu (ta cast po smrti Kriegera)Proklickoval jsem nejak na druhou stranu zmackl tam tlacitko asi k pripovolani vejtahu a cekal co bude dal.....pak me doslo ze se musim zrejme vratit jeste ven a nastoupit do
klece s vytahem akorat v tu chvili je uz u me asi 10 raketometaku....
Ta poslední mise uz se tu rozebírala, je to proste masakr :)
Já jsem to napriklad (asi na 20. pokus :oops: ) dal za pomoci brokovnice.. Behal jsem tam jak madman, kličkoval a proste do nich šil a šil :D
Stačí zvolit spravnou zbran a pokud mozno nezustavat dyl jak pul vteriny na jednom míste a dáš ten level taky. :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

Sentenced píše:
.exe píše:Ted jestli mi muzete poradit s 20 misi - jak je tam silene moc mutantu (ta cast po smrti Kriegera)Proklickoval jsem nejak na druhou stranu zmackl tam tlacitko asi k pripovolani vejtahu a cekal co bude dal.....pak me doslo ze se musim zrejme vratit jeste ven a nastoupit do
klece s vytahem akorat v tu chvili je uz u me asi 10 raketometaku....
Ta poslední mise uz se tu rozebírala, je to proste masakr :)
Já jsem to napriklad (asi na 20. pokus :oops: ) dal za pomoci brokovnice.. Behal jsem tam jak madman, kličkoval a proste do nich šil a šil :D
Stačí zvolit spravnou zbran a pokud mozno nezustavat dyl jak pul vteriny na jednom míste a dáš ten level taky. :wink:
Tak sem tu 20 misi dal na konec taky :) sem rad ze uz to mam za sebou protoze ty posledni mise to je vazne o zdravi :)
Sem to vyresil tak ze sem prakticky celou dobu byl jenom u tech dveri ve vyklenku a cekal az dolezou ty velky mutanti a pak sem je sejmul nez se stacily rozkoukat a na dalku sem poresil kulasem ty skakajici wopice...pak uz docela pohoda 8-)
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Já už to dohrál na veterána ale blbla mě grafika(Geforce FX5200ultra)ale koupil jsem si starší grafiku G4 ti4200 a jede mě to na nejlepší detajli.Dost dobrá pařba můžu to každýmu doporučit.

P4 2.2,2x512(400)RAM,GAINWARD GEFORCE TI4200(315/645)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Jak zjistim fps u Far Cry? Možná to tu už někdo psal, ale nic sem nenasel. Předem dík.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

ManchesterUnited píše:Jak zjistim fps u Far Cry? Možná to tu už někdo psal, ale nic sem nenasel. Předem dík.
treba za pomoci fraps www.fraps.com
prikaz so konzole neznam
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

Mtex píše:
ManchesterUnited píše:Jak zjistim fps u Far Cry? Možná to tu už někdo psal, ale nic sem nenasel. Předem dík.
treba za pomoci fraps www.fraps.com
prikaz so konzole neznam
Ten prikaz pro konzoli je tusim: ~ pro konzoli a napis \r_displayinfo 1)
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Tak a uz to mam aj ja za sebou. Ten 20 bol dost tazky ale viac som sa mozno natrapil s tym vrtulnikom na lodi ako s tymito mutantmi velkymi. Tiez som cakal pri vychode a ked prisli tak som do nich sil zpoza dveri. Fasa hra, dufam ze coskoro bude naky datadisk abo tak.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Slezman(CZE) píše: někde v laboratoři, když vím, že tam někde jsou, tak mám strach ajk malej a vůbec tam nechci jít. Už jsem takhle jednou přešlapoval 5 minut, doufal jsem, že vylezeou a nechaj se oddělat, bohužel nikoliv, stálo mě to asi 3 smrti, hlavně mi neříkejte, že za chvilku už tam budou jen ty potvory... :(
Koukám že se na Doom 3 asi moc netěšíš :lol: :lol:
Jsem na tom uplně stejně :oops: :-D
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

re..

Příspěvek od DivX »

Se mi mrtně líbí ten titulek:

Ráj na zemi....
---------------------------
Nexistuje - Far Cry;) :twisted:
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Nevíte, jestli se nadají někde stáhnout nové mapy do MP?
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Vyšel dlouho očekávaný patch v1.2...

stahovat můžete zde :

http://download.games.tiscali.cz/game/p ... atch12.exe
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Uz jsem si ho stahnul. Skouseli jste ten patch nekdo? Nechce se mi to tedka instalovat.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

vyhryz1 píše:Uz jsem si ho stahnul. Skouseli jste ten patch nekdo? Nechce se mi to tedka instalovat.
no ještě jsem ho nezkoušel, ale taky jsem zvědavej...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

SOM POCUL O NEJAKOM PATCHI pomocou ktoreho sa da lietat aj s vrtulnikom. Neviete o niecom takom? Tento patch mam ale moc to s nim este nehral.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

vyhryz1 píše:Uz jsem si ho stahnul. Skouseli jste ten patch nekdo? Nechce se mi to tedka instalovat.
zkousel a bezi... akorat u rozehrany hry mi nesel naloadovat... musel jsem zalozit novou :sad:
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak sem to dnes taky dohrál :)
Bál sem se poslední mise a zdála se mi dost lehká :twisted:
Stál sem u těch zdvojených dveří skovanej v rohu ustřílel 4 raketáky a
pak odsnajpoval klokany a pak už jen výtah save game štítonoši Mudr. a
end :-D
Ale jedna z nejhezčích her co sem hrál a na médium chvílema docela
krutá.Zkoušel jste to někdo na realistic? Byl sem rád že sem udělal trénik. :oops:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Luboss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luboss »

nedoporučujou ho :o
http://www.gamecenter.cz/Default.asp?artid=8088
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Luboss píše:
nedoporučujou ho :o
http://www.gamecenter.cz/Default.asp?artid=8088
Tohle je možný asi pouze ve světě PC. Neumím si představit, že vyrobím auto, upadnou dveře, několik mrtvejch....Tak to auto zatím stáhneme z trhu...To by bylo prosouzených milionů dolarů.. :?
danny1691
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny1691 »

Tak tahle hra to je mazec.ZATÍM mě nevadí, že jsem často za mrtvoláka.MOHAA cvičila s mou nervní nervovou soustavou víc.
Ta voda, již zmiňované krvácení do vody.Nádhera.
Mnemonic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mnemonic »

Když jsem to tu tak pročet, tak jsem zjistil že nejsem sám, kóho ty mutanti tak strašně točili :-) Začal jsem to hrát a bylo to moooc pěkný...vojáčci, krásná modrá vodička, palmy atd. A potom ejhle! Jeskyně, sklepy a do toho ty šílený mutanti s rukama jak saxana (stejně dlouhýma, ale víc smrtonosnýma) a skákající jak blechy. Pak ty jak kingkong co má raketomet a skokani, který miří neomylně skoro vždycky na hlavu. Ale jinak good, fakt mě to chytlo. A s tim že někomu nešly sejvy z verze 1.1 to je asi normální, ani mezi předchozíma verzema myslim nejsou kompatibilní, alespoň mě teda neběhaly. Poslední levely sou fakt hustý, taky sem s nima měl celkem problémy, dohrál sem to až na lanparty, když už fšichni vodpadli :-)
Chieftec MX01, C2D E6420@3500(7*500), 2x2GB Patriot 1066MHz, Gigabyte GA-965P-DS4, Hitachi 320GB 16MB SATAII, WD 1TB FBYS SATA II, ATI Sapphire Radeon HD 2900Pro, Audiotrak Prodigy HD2, DVD-RW NEC ND-3520A, DVD-R Plextor PX-116A, Seasonic S12 500W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“