Stavba 100Mb site
Moderátor: Don
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo jo, to je to co jsem psal, jde to udělat, ale nikdy bych nikomu nic takovýho nedělal, na to nejde dát záruka (leda tak pro sebe nebo nějakýho kamoša na zkoušku)pepa.02 píše:jak ses ptal na ty 2 zasuvky na tom jednom kabelu, tak dneska sem zapojil na 140 metrů kabelu 2 kompy na jeden kabel a v poho to funguje. akorat staci zapojit jeden segment na oranzovou a zelenou a druhej na modrou a hnedou barvu
to pepa.02: funguje to na 100Mbps? jednou pro vždy v tom chci mít jasno, díky
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- LeváRuka
- Začátečník

-
Jasně, že to funguje na 100Mbit síť (teda hlásí se to takpavel.minarik píše:jo jo, to je to co jsem psal, jde to udělat, ale nikdy bych nikomu nic takovýho nedělal, na to nejde dát záruka (leda tak pro sebe nebo nějakýho kamoša na zkoušku)pepa.02 píše:jak ses ptal na ty 2 zasuvky na tom jednom kabelu, tak dneska sem zapojil na 140 metrů kabelu 2 kompy na jeden kabel a v poho to funguje. akorat staci zapojit jeden segment na oranzovou a zelenou a druhej na modrou a hnedou barvu
to pepa.02: funguje to na 100Mbps? jednou pro vždy v tom chci mít jasno, díky
Jestli ti něco říká Netbox, tak ti natahujou rozvody tímhle způsobem úplně normálně a funguje to bez problémů.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- LeváRuka
- Začátečník

-
Mě teda jo ! Pokud vím, řešilo se tady, jestli je problém použít jenom dva páry, a na to je jasná odpověď (podpořená příkladem Netboxu - kde není problém se sítí) že to problém není.ICE píše:funguje b - e - z p - r - o - b - l - e - m - u - tak tohle bych o netboxu netvrdilLeváRuka píše:Jestli ti něco říká Netbox, tak ti natahujou rozvody tímhle způsobem úplně normálně a funguje to bez problémů.
Když to není nezbytně nutné tak bych do toho ale taky nešel
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: