Brogg píše:Zásadní problém nastane u obou, až potáhnem na prázdniny domů k rodičům bez internetu
Budu na tom úplně stejně! A ještě k tomu nebudu mít přístup měsíc a půl k PC a netu! Ale mě to vůbec nebude vadit Budu mít dost věcí na práci
Občas se u kámoše koknu na maily jestli mi něco důležitýho nepřišlo a toť vše
Určitě vim, že mi PC a net chybět nebude
jeste mi chybi 2... jednu zitra nedam... a druhou mam opravku 24
To už mám naštestí hezkejch pár roků za sebou (VŠCHT Pce), taky jsem podobně válčil zázrakem úspěšně, ale teď je mně VŠ na h***o platná, rozhodujou chechtáky
2ICE: Ať se daří.
Shit píše:
To už mám naštestí hezkejch pár roků za sebou (VŠCHT Pce), taky jsem podobně válčil zázrakem úspěšně, ale teď je mně VŠ na h***o platná, rozhodujou chechtáky
Bud rad, ze jsi nestudoval v ere permanentniho netu.. rucicky tikaji na netu az prilis rychle
Komp my bezi tak 15 hodin dene a sedim u nej ted o prazdninach okolo 8-9 hodin denne.... Ve skolnim roce jen asi 4-5 hodin denne
Intel CELERON 2@2,6 Ghz, vodník (čerpadlo NOVA (800 l/h), Chladící tělísko, hadičky a spona na procesor AQ Cool) Radiátor - Topení z AUDI | ASUS P4P800 | Radeon 9600 XT VIVO | 512 DDR 333 | 120 GB SATA Westen Digital + 60 GB Seagate Barracuda | NEC NR-9300 OEM | Teac DV-516E OEM - DVD-ROM |Sweex Xenon TC stříbrný | Sunbeam katoda - Blue 30cm | Windows XP Pro | Primecooler SuperSilent | ARCTIC COOLING Arctic Fan Pro 2L | Arctic Cooling Fan PRO TC