Problém s DVD/RW LG GSA-4082B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
johnben
Nováček
Nováček

Problém s DVD/RW LG GSA-4082B

Příspěvek od johnben »

Ahojte všichni,potřebuji poradit,mám sem tam problémy s disky rw,stalo se mi že jsem si koupil emgeton DVD-RW,dvakrát jsem na to napálil a od té doby už s tím nic neudělal,zkoušel jsem i nové firmwary a nic,nenačte to vůbec ni to úplně nesmaže,byl jsem reklamovat dvd a najednou se jim to podařilo smazat,ale na moji vypalovačce stále nic,ani výpal nejede,tak jsem si koupil DVD+RW verbatim a v pohodě,usoudil jsem že to bude asi médiem.Nyní jsem si koupil další DVD ale tentokrát -RW taktéž od verbatim,ale zapoměl jsem ho sformátovat achtěl jsem rovnou pálit,bohužel se to seklo a nakonec jsem tohle dvd už potom ani nenačetl.Měl už s tímto někdo problémy? a popř. jak to vyřešil,celkem mě to štve,člověk si koupí 2 dvd a nejedou mu.Používám nero 6 plnou verzi.Díky za odpověd a rady

Gigabyte 7N400E, CPU AMD Athlon XP 2400+ , chladič Artic cooling cooper sillent 2 TC rev.2,DDR 256 MB 400Mhz,Jetway GeForce 4MX 440,WD 80 Gb 8 Mb cache,300w.
Naposledy upravil(a) johnben dne úte 15. čer 2004, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Upřesni popis sestavy atd. :twisted:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A to jsi ho znovu zkoušel zformátovat a už nešlo? Zkus ho zformátovat u kamaráda a pokud se mu to podaří, to samý zkus i na svý vypalovačce. Je třeba vyloučit jestli je chyba v médiu (i to se stává) nebo ve vypalovačce. Takže začni tím. Nemá smysl, abys napřed rozhrabal PC nebo OS.
Bathory
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Chip.sada a drivery? Něco jsem někdy četl s podobným problémem na auditoriích na CDR-ku.
Gandzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gandzi »

tiez mam tuto DVD napalovacku a nemam s nou zle skusenosti, pouzivam media od Imation vsetky formaty, Sentineli aj Verbatimi som skusal.
Skus flasnut novy firmware, mozno tam bude lepsia podpora pre nove media
AMD 2500+&3200+ Barton, Abit AN-7 V1.0, 2x512 DDR400 Kingstone CL2.5, Sapphire RADEON 9800PRO 420&380, SEAGATE 40GB 7200RPM, 4xSEAGATE 200GB 7200RPM 8mb, LG DVD GSA4082B, Enermax EG365AX-VE FMA, SPEAKER GENIUS HIFI 5+1 WOOD
johnben
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnben »

Bathory píše:A to jsi ho znovu zkoušel zformátovat a už nešlo? Zkus ho zformátovat u kamaráda a pokud se mu to podaří, to samý zkus i na svý vypalovačce. Je třeba vyloučit jestli je chyba v médiu (i to se stává) nebo ve vypalovačce. Takže začni tím. Nemá smysl, abys napřed rozhrabal PC nebo OS.
Ok,zkusím to zformátovat a jinde a uvidím.Zatím díky
johnben
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnben »

bohužel se mi to nepodařilo vyřešit,je to divný,ani nové firmwary nefungují,zkoušel jsem to i u jiného borce s tou samou vypalovačkou a taky nic,takže bude chyba ve vypalovačce,prostě verbatim+ to nebere,možná to vyřeší až nějaký nový firmware,ale moc tomu nevěřím a reklamovat to asi nebudu,kromě tohodle jsem s ní velice spokojen,takže si hold muset budu dávat bacha co kupuji za rw.
Pirat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pirat »

Skus Imation DVD + RW mozno ti zlepsia naladu :) potom to moze vyzerat aj taqto http://www.pirat.host.sk/dvd/dvd014.jpg
AMD A64 1800@2007, Zalman 7000B-CuAl, (9x223) C&Q, ASUS A8V Deluxe rev 2.0, Dual 2x512MB Twinmos 446Mhz, 2,3,3,6. 2,7V, Sapphire radeon 9800Pro Zalman VF700 420/Mem 380, 2 x Samsung SP1614C 160 GB, LG 4163b (FW A204), Enermax 300W, Titan Thunder cierna titaniova metaliza. Samsung SM 959 NF
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

johnben píše:bohužel se mi to nepodařilo vyřešit,je to divný,ani nové firmwary nefungují,zkoušel jsem to i u jiného borce s tou samou vypalovačkou a taky nic,takže bude chyba ve vypalovačce,prostě verbatim+ to nebere,možná to vyřeší až nějaký nový firmware,ale moc tomu nevěřím a reklamovat to asi nebudu,kromě tohodle jsem s ní velice spokojen,takže si hold muset budu dávat bacha co kupuji za rw.
Stejná mechanika u kamaráda a taky nic? Asi se těm médiím budeš muset vyhýbat, to se stává, ale s každým novým firmwarem který vyjde, to zkus znovu. Dnes se hlavně opravuje kompatibilita s médii různých značek a třeba se dočkáš.
Bathory
Pirat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pirat »

To: johnben
Napadlo ma skusal si to zmazat v nejakom inom programe ako Nero ? napr. v tom b`s co sa dodava k mechanike alebo mas len bulk verziu ? Myslim ze som niekde cital ze stym mal niekto problem a tak to vyriesil za pokus to stoji nie ?
AMD A64 1800@2007, Zalman 7000B-CuAl, (9x223) C&Q, ASUS A8V Deluxe rev 2.0, Dual 2x512MB Twinmos 446Mhz, 2,3,3,6. 2,7V, Sapphire radeon 9800Pro Zalman VF700 420/Mem 380, 2 x Samsung SP1614C 160 GB, LG 4163b (FW A204), Enermax 300W, Titan Thunder cierna titaniova metaliza. Samsung SM 959 NF
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Je nutne formatovat pred napalovanim? :?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ja som mal nedavno podobny problem s DVD RW LG 4082............ a na pocudovanie .......... chyba bola tam kde som ju neocakaval.... Nero :evil: ( skusil som asi 5 roznich zo 6kovej serie...... iba 1 chodila bez problemu.... ) ........ ( kazda verzia sa sprava trochu inak......... a maj aj nove chybi.... ) ...... WinonCD uplne bez problemu......!!!!!
Pri problemoch s napalovanim...... najme pri pozuvani Nera som uz teraz dost obozretny...., ako prve vzdi skusam preve zmenu softu za nieco osvedcene.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“