Náhodné vypínání monitoru při vykreslování na GF4 Ti 4200

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

reiback
Nováček
Nováček

Náhodné vypínání monitoru při vykreslování na GF4 Ti 4200

Příspěvek od reiback »

Ahoj all, :D
muj problem spociva v tom ze kdyz spustim hru ci 3d markt,tak se mi po urcite dobe nekdy 20min nekdy 1hod,jak co,vypne monitor .Grafika GF4200 TI 64MB8X AGP,CPU 2500 B,512MB/400 RAM MB K7N2 Delta L.Vyskousel jsem ovladace grafiky,cipsetu,preinst.okna. NIC teplota cpu58 zatez,grafika 62 jadro 55 pameti.Vyzkousel jsem vymenu zdroje,testovani pameti, :sad: :sad: :sad: Kdyz jsem jen na netu tak to neudela za 10hod. :lol: :lol: :listen:

//zombie - opraven název threadu... ne****e mě :twisted:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

prehriva se... zkus ji vic ofukovat... prip zkontroluj chladic...
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

toto se mě stávalo s r9600xt asi po 8hodinách pařby...z toho sem vyvodil že jí je horko a tak sem koupil vga silencer...vod ty doby pohoda...zkus udělat v bedně průvan a pak uvidíš :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

njn... kdyz si na netu, tak bez zateze tak netopi... jak zacne pracovat, tak nastava vedro... zvlast GF4Ti sou poradny kamna...
reiback
Nováček
Nováček

Příspěvek od reiback »

tak to chladim jak se da ale po 40 min zase tma.spis bych to asi videl na procak.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

reiback píše:tak to chladim jak se da ale po 40 min zase tma.spis bych to asi videl na procak.
to ci se vrtulka na grafice?? zkusi ji ofouknout od prachu....
reiback
Nováček
Nováček

Příspěvek od reiback »

toci a jeste jsem pridal 8x8 aby ji ofukoval zezhora .Uz jsem z toho fakt na bednu :o :shock: :shock: :? :cry: :cry:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Teplota chipsetu je OK?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jeste ji zkus podtaktovat.... a nech si otevreny case...
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

no prehrivat by se to mohlo to je fakt ale nechce se me zdat ze by to vyplo monitor. pokud sem to spravne pochopil. spis by to zatuhlo nebo tak. kazdopadne tim ze tomu das trosku studenyho vzduchu nic nepokazis. zkus treba chladit aji CPU a chipset a na desce
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

sket píše:no prehrivat by se to mohlo to je fakt ale nechce se me zdat ze by to vyplo monitor.
tohle se mně přesně stávalo...zvuk jel ale monitor ne...jak sem psal pomohlo chlazení:)
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

no zajimalo by me jestly se mu to treba stavalo v zime. kdyby na to treba otevrel okno a sel tam vzduch z venku. pokud by to delalo stale tak by to nebylo chlazenim. tedka v lete to chce vetraky a vetraky a stejnak to kolikrat nestaci a chce to vodnika. ale to je jedno. proste at to chlad vsim cim to de. treba fenem 8)
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
reiback
Nováček
Nováček

Příspěvek od reiback »

co se teplot tyce je all ok.Clazeni nepomaha,ani kdyz dam comp za okno :o :o .Muze to byt AGP port???V biosu mam vse na def.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

zkus tam na chvili strcit jinou grafiku.., zkus jiny monas... aspon neco vyloucime...
reiback
Nováček
Nováček

Příspěvek od reiback »

mel jse tam gf 5600 delala to taky.Ostatne to je ale shit ta 5600.kam se hrabe na ti4200.uz fakt nevim.Ta TI4200 je podle me redy vidim to asi na zakladovku.
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

reiback píše:mel jse tam gf 5600 delala to taky.Ostatne to je ale shit ta 5600.kam se hrabe na ti4200.uz fakt nevim.Ta TI4200 je podle me redy vidim to asi na zakladovku.
tohle nechapu...ty chceš aby sme ti pomohli, ale přitom nám neřekneš že jiná grafika v tvym komplu to dělala taky :evil: :evil: :evil:

zkus ješte vydělat a zadělat ramky a prožen je memtestem
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

m.h.l píše:
reiback píše:mel jse tam gf 5600 delala to taky.Ostatne to je ale shit ta 5600.kam se hrabe na ti4200.uz fakt nevim.Ta TI4200 je podle me redy vidim to asi na zakladovku.
tohle nechapu...ty chceš aby sme ti pomohli, ale přitom nám neřekneš že jiná grafika v tvym komplu to dělala taky :evil: :evil: :evil:

zkus ješte vydělat a zadělat ramky a prožen je memtestem
no a jeste skus CPU test ale tim to asi nebude. jen pro klid duse. 8)
reiback
Nováček
Nováček

Příspěvek od reiback »

soory,ale tu 5600 jsem sehnal az vcera.takze jsem byl presvecenej ze to je v grafice.Ale asi ne CPU jsem testoval vse ok,co jeste zbyva je zakladovka.Co by to mohlo delat na zakladovce??Pameti jsou redy. :cry:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nebo taky monitor :wink:
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

reiback píše:soory,ale tu 5600 jsem sehnal az vcera.takze jsem byl presvecenej ze to je v grafice.Ale asi ne CPU jsem testoval vse ok,co jeste zbyva je zakladovka.Co by to mohlo delat na zakladovce??Pameti jsou redy. :cry:
z toho članku sem pochopil žes tu 5600ku měl už na začátku...takže sorry :oops:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“