Problémy s Genius SW 5.1 Home Theater
Moderátor: CageJ
- KiLLeI2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problémy s Genius SW 5.1 Home Theater
Mám menší problém - Nějakou dobu mi skoro vůbec nefungoval subwoofer.Nakonec jsem přišel na to, že problém je v softwaru.Super,ale naskytnul se nový problém. Jak jsem si pořád hrál s těma ovladačema od SBlaster Audigy tak jsem to nějak po*ral -> Když zapnu prostorový zvuk v PlayCentru 2 tak by mi měly hrát všechny repráky, ale zadní satelity spíš jenom šumí. Ovšem když ho vypnu - tak hrajou skvěle ale zase nehraje Centr. Přesto všechno vím, že už fungovaly. A přeinstalace ovladačů NEPOMÁHÁ! Může mi někdo pomoct prosím?
- Marian
- Středně pokročilý

No neviem neviem ale podla mne to bude zas nejaka softwareova chyba.
Skus to poriadne preinstalovat!
Skus to poriadne preinstalovat!
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- KiLLeI2
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ne! To už jsem dělal několikrát.
Ten software jsem už dostkrát přeinstaloval. Ale slyšel jsem, že konfigurační soubory se dají odstranit jedině Formátem. Víte o tom něco?
- Pepo
- Začátečník

tak ti poradim aj ja. nejaku dobu som mal to docinenie mat zvukovku od creative - proste jednoducho shit a shit. kupil som si hercules digifire 7.1 a je to a cenovo je to tiez vyhodnejsie. mam presne tie iste repra a mozem len povedat ze su podarene aj ked subak by mohol trosku lepsie hrat ale za tu cenu proste super. ziaden problem
MB: Epox 8RDA3+ rev2.1 nForce2 400 MHz FSB,CPU: AMD Athlon 2500+ /333 Barton,HDD: S-ATA Seagate 120 GB 8MB Cache,VGA: Ati Saphire Radeon 9600 XT,SOUND CARD:Hercules Gamesurround DigiFire 7.1,LCD: Proview 17" 780,REPRO: Genius HT 5.1,CD-RW: Asus 52x32x52
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
nesouhlasím s tím ze creativ je shit,ale musím ríct že OVLADACE od creativ jsou SHIT.Sám používám KX DRIVER a jsem spokojen - vsechno funguje jak má.Pepo píše:tak ti poradim aj ja. nejaku dobu som mal to docinenie mat zvukovku od creative - proste jednoducho shit a shit. kupil som si hercules digifire 7.1 a je to a cenovo je to tiez vyhodnejsie. mam presne tie iste repra a mozem len povedat ze su podarene aj ked subak by mohol trosku lepsie hrat ale za tu cenu proste super. ziaden problem
- Chroust
- Začátečník

robocop píše:Pepo píše:tak ti poradim aj ja. nejaku dobu som mal to docinenie mat zvukovku od creative - proste jednoducho shit a shit. kupil som si hercules digifire 7.1 a je to a cenovo je to tiez vyhodnejsie. mam presne tie iste repra a mozem len povedat ze su podarene aj ked subak by mohol trosku lepsie hrat ale za tu cenu proste super. ziaden problem
nesouhlasím s tím ze creativ je shit,ale musím ríct že OVLADACE od creativ jsou SHIT.Sám používám KX DRIVER a jsem spokojen - vsechno funguje jak má.
Mam dotaz co jsou ty KX drivery,to jsou nejaky neoficialni,ci co??Dik za odpoved
Sony VAIO VPCS11X9E
- zombux
- Odborník PCT

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9039Chroust píše:Mam dotaz co jsou ty KX drivery,to jsou nejaky neoficialni,ci co??Dik za odpoved
ignorelist: kremrole a dezoláti