//btw: co takhel tady zalozit sekci mobilny telefony?? vzdyt ty k pc neprimo patri, vzdyt mobil je takovej pravej usb kabel PCcka
![Laugh :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Moderátor: CageJ
100SMS je zadna pamet? 715 ma movovej ramecekICE píše:alctel suuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxx, z tech jejich plastu se mi chce bl*t...
skoro vsechny moderni founy sou triband.. tenhle ne...
zadna pamet na sms.... celkem pruser...
ta CF62 nevypada zle, ale v realu jsem ji nevidel... siemensy ani vecka moc nemusim...
meli tam teda spatne napsany udaje...Dr Meduza píše:100SMS je zadna pamet? 715 ma movovej ramecekICE píše:alctel suuuuuuuuuuxxxxxxxxxxxx, z tech jejich plastu se mi chce bl*t...
skoro vsechny moderni founy sou triband.. tenhle ne...
zadna pamet na sms.... celkem pruser...
ta CF62 nevypada zle, ale v realu jsem ji nevidel... siemensy ani vecka moc nemusim...![]()
A do ameryky nejezdim
Zombie pod mi pomoct bojovat proti temdel zavrhovacum alcatelu 715
souhlas, alcatela bych rozhodne nebral,vzdyt to nema ani javuICE píše:meli tam teda spatne napsany udaje...Dr Meduza píše: 100SMS je zadna pamet? 715 ma movovej ramecek![]()
A do ameryky nejezdim
Zombie pod mi pomoct bojovat proti temdel zavrhovacum alcatelu 715
a vubec.... alcately sou proste jeste vetsi srot jak nokia...
Hry sou na nic a aplikace se zadelaj promo do firmwerucool.user píše:souhlas, alcatela bych rozhodne nebral,vzdyt to nema ani javuICE píše: meli tam teda spatne napsany udaje...
a vubec.... alcately sou proste jeste vetsi srot jak nokia...
Ty mobily sou z tech kousku veci do vesmiru co nebyly tak kvalitniICE píše:hele... o tom ze A715 a vubec jakejkoliv alkac soudobry mobily tu nikoho nepresvedcis... jen doufam ze ty veci do vesmiru co taky alcatel vyrabi sou kvalitnejsi..
Dr Meduza píše:Ty mobily sou z tech kousku veci do vesmiru co nebyly tak kvalitniICE píše:hele... o tom ze A715 a vubec jakejkoliv alkac soudobry mobily tu nikoho nepresvedcis... jen doufam ze ty veci do vesmiru co taky alcatel vyrabi sou kvalitnejsi..
Zombie gde ses pod mi helpnout
ICE píše:neni to tim ze ti vsechny odesly???![]()
![]()
![]()
za 3000 to co potrebujes krome infra umi lmnohem lip treba Erik T65, pripadne i s infra nejakej jinej....
navic alkace proste vypadaji strasne... ten design, plasty a provedeni sou proste tak laciny...
EDIT:
co tohle???
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59019
nerikam, ze T65 ma spatnej displej, ale pokud se nekdy kouknes objektivne treba na tu 535ku, tak budes jen cumet... ja vim, je to tezky pro lidi jako ty to objektivne porovnat, ale zkus to nekdyICE píše:display T65 patri mezi nejvetsi a nejlip citelny displaye... navic se v tom founu damenit velikost pisma (3 velikosti)... a na tu nejmensi je to citelnejsi jak nokia (asi vsechno krome siemensu a alkacu) a teytu je tam habadej... mno.. babicka to ma na ten nejvetsi![]()
jinak ovladani alkace mi prijde jeste horsi nez nokiacky (pripadne simensacky)... ovsem to je o zvyku... ja si na to nezvk ani po pul roce, takez pro me suxx...