mp3 přehrávače

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

none
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

mp3 přehrávače

Příspěvek od none »

koukám po nějakém novém mp3 přehrávači, moje stará Diva nějak přestala fachat a pochybuju že mi jí v alzasoftu na reklamaci opravěj... Přemýšlim o něčem od creativu nebo msi, ale tak do pěti tisíc... poraďte, jaký máte zkušenosti...
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Creative Rhomba 256MB za +-5500,- the best
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Kupoval som MSI megastick 256...na to ze to je maly mp3 prehravac to hralo celkom dobre....ale sluchatka su na h*vno
Ma dost dobre prislusenstvo a dobre modre aut. vyp. podsvietenie!
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
none
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none »

a co ten novej MSI 515, nebo jak se to jmenuje?
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

Marian píše:Kupoval som MSI megastick 256...na to ze to je maly mp3 prehravac to hralo celkom dobre....ale sluchatka su na h*vno
Ma dost dobre prislusenstvo a dobre modre aut. vyp. podsvietenie!
Přesně,ty sluchátka ti odejdou během chvilky :evil: ,kámoš je byl reklamovat po 14ti dnech. Lepší je si k tomu koupit nějaký značkový pecky a je to.Přehrávač je to ale dobrej.
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
none
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none »

sluchátka mam dobrý, mně de spíš o ten přehrávač... a umí ten MSI 256 pohyb mezi adresářema? viděl sem to u kámoše na nějakym iriveru a přišlo mi to dost dobrý
Athlon XP 2000+@2200+,Gigabyte 7VT 600 PL ,redeon 9000,256 MB ram 400 Mhz, sound blaster live
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

none píše:sluchátka mam dobrý, mně de spíš o ten přehrávač... a umí ten MSI 256 pohyb mezi adresářema? viděl sem to u kámoše na nějakym iriveru a přišlo mi to dost dobrý
Fu tak to neviem...ja som to kupoval kamosovi a vsetko som daval do jedneho adresara
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
none
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od none »

já myslel jestli se dá přepínat mezi jednotlivejma albama...
Athlon XP 2000+@2200+,Gigabyte 7VT 600 PL ,redeon 9000,256 MB ram 400 Mhz, sound blaster live
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja bych chtel nejakej co se da nabijet bez vyndavaní baterky, nejlip primo z USB. Co byste doporučili ??
premejslim o Diva Gem od Daisy TEch. Moznost to naboostovat SD kartou nebo CF v pripade klasicky Divy se mi moc líbí....

jaky jsou dalsi typy co se nabijej primo s baterkou uvnitr ??

zatim to vidim na tenhle
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44626
pac klasicka DIVA asi neumi nabijet primo v pristroji, nevim. Tenhle GEM to umi určite.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Sentenced píše:Ja bych chtel nejakej co se da nabijet bez vyndavaní baterky, nejlip primo z USB. Co byste doporučili ??
premejslim o Diva Gem od Daisy TEch. Moznost to naboostovat SD kartou nebo CF v pripade klasicky Divy se mi moc líbí....

jaky jsou dalsi typy co se nabijej primo s baterkou uvnitr ??

zatim to vidim na tenhle
pac klasicka DIVA asi neumi nabijet primo v pristroji, nevim. Tenhle GEM to umi určite.
Snad nemyslíš přehrávač s úplně zabudovanou baterkou jako má můj holicí strojek :-D myslim to tak, že se nedá ta baterka vyměnit....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No treba Diva GEM ma "zabudovanou" liion baterku (samozrejme se da vymenit), ale jde mi o to, že se to nabíjí "jako mobil" - proste to kuchneš do zasuvky a nabijis, zadny vyndavani baterek.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:zatim to vidim na tenhle
32 paměti se mi zdá dost málo, tak se mi zdá to MSi jako lepší volba. Taky o nějakym uvažuji.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:
Sentenced píše:zatim to vidim na tenhle
32 paměti se mi zdá dost málo, tak se mi zdá to MSi jako lepší volba. Taky o nějakym uvažuji.
Samozrejme - 32MB je shit a nestaci to nikomu, ale tenhle GEM ma rozsirujici slot na SD karty, kde 256MB stoji par babek.
Jinak jestli vis o nejakym lepsim, levnejsim, s mozností to slušne nabíjet - sem s nim :)

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Samozrejme - 32MB je shit a nestaci to nikomu, ale tenhle GEM ma rozsirujici slot na SD karty, kde 256MB stoji par babek.
Jinak jestli vis o nejakym lepsim, levnejsim, s mozností to slušne nabíjet - sem s nim :)
stále hledám... :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Koukam, že ten GEM vyžaduje jeste special kablík (nepripojuje se primo do USB :sad: ) Tak to je zas tak... Koukam tu asi na 10 modelu a kazdej ma nejakej nedostatek. Kdyz uz to má liion baterku, tak to ma tohle... kdyz to má normalni baterky, tak to ma zas malou a nerozsiritelnou pamet.
Vyber neni snadnej.

Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Můj MP3 přehrávač má vyndavací NiMH baterku, co se dá taky nabíjet vevnitř bez vyndání. Daj se v něm měnit paměťový média (700MB za 19Kč) a nejlepší na něm bylo, že stál jenom 1990Kč! :-)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mican píše:Můj MP3 přehrávač má vyndavací NiMH baterku, co se dá taky nabíjet vevnitř bez vyndání. Daj se v něm měnit paměťový média (700MB za 19Kč) a nejlepší na něm bylo, že stál jenom 1990Kč! :-)
Akorat si nam nejspis zapomnel prozradit, že je velkej jak fotbalovy hriste a uvnitr se točí taková divná placka :lol:

Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Sentenced píše:Akorat si nam nejspis zapomnel prozradit, že je velkej jak fotbalovy hriste a uvnitr se točí taková divná placka :lol:
To je holt cena za tu obrovskou kapacitu a lacinej provoz.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mican píše:
Sentenced píše:Akorat si nam nejspis zapomnel prozradit, že je velkej jak fotbalovy hriste a uvnitr se točí taková divná placka :lol:
To je holt cena za tu obrovskou kapacitu a lacinej provoz.
Ja uz CDčkovej MP3 prehravac jednou mel a nikdy více - to uz muzu nosit na zadech magnetak :-) je to proste spatne prenosny.... radsi s flashkou, stejne tam kazdej den frknu jiny album...

Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Já na to mám estetickej pytlík na krk. A protože už jsem starší člověk a pohybuju se důstojnou chůzí a nikoliv během nebo na kolečkovejch bruslích, vymetaje každou škarpu, nemám s transportem ani s přeskakováním problém. Ale chápu že mít přehrávač s flashkou je víc "cool" a "in".

BTW smůla nás vesnickejch balíků je, že trávíme každý pracovní den na cestách minimálně tři hodiny a to bys potřeboval přehrávač minimálně s 256MB RAMěti, abys pořád neposlouchal to samý dokolečka. Já si udělám svojí kompilaci a ta mi vydrží na dva dny (stejně jako baterie).
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“