Jsem mimo...pomozte

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
LeRoy2
Nováček
Nováček

Jsem mimo...pomozte

Příspěvek od LeRoy2 »

1. Jaké reproduktory 2.1 si mám koupit? Jde mi především o kvalitu zvuku. Cena by neměla přesahovat 2.300 s DPH. Mám zálusk na Hercules XPS 2.100. Zvukovku mám Audigy. Díky za pomoc.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hlavně nekupuj nic v plastu. Ber jedině dřevo. tyhle mají dřevěnej Subwoofer, a to dřevo je důležité hlavně na hloubky, takže to nevadí.
Mám hlavně namysli takové ty sestavy o dvouch plastovejch bednách. Za tuhle cenu ale v pohodě seženeš relativně kvalitní repráky. Jinak testy těhle beden jsou na PCtuningu a také na Živě.cz

Osobně řeším Audigy jinak. Protože mám 2 zesilovače, tak mám vepředu 2x65W a vzadu 2x15W jako efektové bedny. Samozřejmě, že ten výkon nevyužiju, ale zas nepotřebuju žádnej Subwoofer. Jedu tak na 1/5 výkonu a když to dám na půlku, tak už se dost třesou okna u mě v pokoji a na max se třese i zrdcadlo v koupelně a to tam je v cestě panel a je to cca 6m daleko od beden. A navíc Audigy umí i výborné softwarově zvýšené basy i vejšky a další skopičinky. Nové ovladače na Audigy umí posílat basy normálně do všech 4 beden(nejsem si jist, zda to uměly i ty staré). Samozřejmě výstup na zadní bedny má menší rozsah, protože se jedná jen o efektový zvuk.
Jinak příští týden je Muzika 2003, Takže pokud bys uvažoval o něčem dražším, tak se tam stojí za to podívat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“