uvazuju o koupi nejake TV+FM stereo
kandidati :
LEADTEK Winfast TV2000 XP Deluxe
Asus TV/FM tuner 7134/Philips
Hercules Smart TV stereo
zajimal by me vas nazor (co koupit a proc - vyhody a nevyhody)
ze zminenych sem mel v ruce primo jen LEADTEK Winfast TV2000 XP Deluxe a zdal se me velice dobry problem ale nastava pokud mas na antene slabej signal - pak to prirozene nestiha ... ale pokud mas oki obraz v televizi tak tahle karta je super a myslim ze je sehnatelna pod 2tisice coz ujde..
..:: Nas-Net.org ::.. programing,build-up and management networks,development,freenet,education
Ja si užívám krás života s Winfastem a je to krása, žádny problem. Jediná muška karty je, že není stereo při přijmu TV. Pouzivam original soft pro grabovani a vse v pohode (plnej PAL do MJPEG), pak ve VirtualDubu dvoupruchodově přeenkoduju do DivX a je to kolikrat lepsi než některy DVD rip. Jak piše Dade_Marfi pokud maš obraz na TV bezvadnej, ukaze ti ho bezvadnej i Winfast.
Pokud netoužíš po radiu doporučil bych Herkulese. Je stereo.
u me to nehrozi. tak leda mozna 320*240 . kamos s nim ma problem!!! Kdyz si neco nahraje do mpegu a pres flaskmapeg nebo Xmpeg nebo pres cokoliv to hodi do DivXu tak mu to zhruba kazdou 10 sekundu trhne se zvukem. Mpeg je normalni... nevite nekdo cim to muze byt? Komp je myslim celer 1300.
ICE
No já mám dobré zkušenosti s Tv kartou Aver Media už ji používám přes 2 roky.... V současné době je v cenících novější model než mám já
Aver Tv Studio (TvPhone) w/VCR - jako Capure98 w/VCR + FM STEREO RADIO
mam Winfasta a zadnej problem, tedy az to ze nemam zadny signal -) ale ja to potreboval kvuli vstupu pro video, zkousel jsem grabovat i z dvd pres tu kartu a byl to docela peknej dvd screener ael procak mi to nestihal mam jen sumku 1.3GHz Durona ale kdyz jsem to hodil ke kamosovi na 2500+ tak to fiaklo perfektne
...jedu jen na Winech a k linuxu se nevyjadruju...
Měl bych jednu prosbičku, máte někdo zkušenosti s Pinacle PC TV PRO? četl jsem, že obraz trpí silným barevným šumem viz: http://www.tvfreak.cz/index.php?sekce=h ... o&strana=3
Můžete mi to někdo potvrdit zda je to skutečně tak znatelné? Děkuji
Shakespeare píše:ja zase ctu jen samou chvalu na Genius Video Wonder Pro III
muze mi to tady nekdo potvrdit?
No to by me taky zajimalo. Uvazuju o koupi. Na tvfreaks ho vychvalili (az na ty problemy s originalnim softem a ovladaci). Da se sehnat kolem 1500 vc DPH.