jakou TV kartu
- Suleky
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- CROSS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stejně mi přijde, že co se TV tunerů týče, je množství nabídky poměrně omezené, narozdíl od jiných komponent.
Stačí, když si člověk chce koupit TV tuner a stanoví si cenovou hranici. V tu chvíli ani netuší, jak se mu zužuje výběr (pochopitelně za předpokladu, že není Rochield).
Stačí, když si člověk chce koupit TV tuner a stanoví si cenovou hranici. V tu chvíli ani netuší, jak se mu zužuje výběr (pochopitelně za předpokladu, že není Rochield).
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- CROSS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- mooroo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já mam nějakej ten Manli TV tuner, ale podle mě je to shit a ani to už nepoužívám, viděl sem ten Leadtek winfast a má lepší obraz než tv, ale to asi bylo tim že to bylo na LCD.
Neporadíte mi, řikátě že to má mýt ostrej a dobrej obraz, ale já ho mam hnusnej a ani se to nenaladí pořádně, a stereo prostě nefunguje, jakmile ho nastavim, tak se to zase vrátí na mono a je to blbý, kor na sluchátka, ale ani na ty repráky to neni nic dobrýho, neni tu někdo kdo tu kartu má a pomuže mi s tim plc?
Neporadíte mi, řikátě že to má mýt ostrej a dobrej obraz, ale já ho mam hnusnej a ani se to nenaladí pořádně, a stereo prostě nefunguje, jakmile ho nastavim, tak se to zase vrátí na mono a je to blbý, kor na sluchátka, ale ani na ty repráky to neni nic dobrýho, neni tu někdo kdo tu kartu má a pomuže mi s tim plc?
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
- JanoF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
RE
JA SOM JU instaloval na bratovom kompe a tam so tento problem vyriesil tak ze som kupil aj zosilovac na tv signal a teraz to hra skoro s porovnanim tv od msi alebo od ineho a troska lebsieho vyrobcu a fuguje tam stereo
- CROSS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mám od Leadteku WinFasta a co se kvality obrazu týče, je velmi slušná. Pokud někdo čeká nějakej DVDrip, bude zklamanej, ale jak říkám, co se kvality obrazu týče, je velmi slušná. Jen mám problém s nahraným videem, který mi jde bez zvuku (Cannot open Recording Device), ale tuším, že problém je SW rázu a je někde na mé straně.mooroo píše:Já mam nějakej ten Manli TV tuner, ale podle mě je to shit a ani to už nepoužívám, viděl sem ten Leadtek winfast a má lepší obraz než tv, ale to asi bylo tim že to bylo na LCD.
Je to můj první tuner, vnucovat ho nikomu vůbec nechci, ale spokojen jsem!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- kuceraj
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
x
Na stránkách CC je u Leadtek Winfast TV2000 XP Expert napsáno tohle:"Ke správné funkci WinFast TV2000 XP Expert je potřeba grafická karta, jejíž ovladače podporují DirectX 8.1 rozhraní (nebo vyšší).". Můžete mi někdo vysvětlit, co to přesně znamená ??? Znamená to, že mi karta nebude spolupracovat s GF2MX400 ???
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- promecon
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: