tak to ti asi neporadím...Tomek píše:Bez patche se textury nerozpadaji a ovladace mam asus 56.72.
ale aspoň tě opravím - ne asus, nýbrž ForceWare 56.72
Moderátor: Baneshee

tak to ti asi neporadím...Tomek píše:Bez patche se textury nerozpadaji a ovladace mam asus 56.72.

ale ty 61.34 nejsou ještě oficiální nebo jo ? protože na stránkách nVidie ještě nejsou volně ke staženíTomek píše:Uz jsem to vyresil stahnul jsem si ovladace 61.34 a uz to neblbne.

To myslíš vážně? Jukni sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12811 , a pokud máš jiné poznatky, tak se poděl. Jinak jsme tu nanic.Tomek píše:Uz jsem to vyresil stahnul jsem si ovladace 61.34 a uz to neblbne.

¨Jacko píše:Ja by som si to aj zahral ale mam 2500+Barton, 256DDR 400Mhz, Sapphire 9600 Pro, a vsetko som dal na low, a vzdy mi to seka a seka, asi ramka chybi![]()

díkyJirkaH píše:Neoficiální ovladače jsou na www.guru3d.com.

tak asi na 1024x768x32 a medium details v poho, ale pokud přetočíš CPU na 3200+, tak možná i na highDewil píše:Jak to pojede na te masine co mam v podpisu???

tak to teda nejsi moc šťastnej člověkreyn píše:Ja to hrám na 800x600/32b, všetko low detaily. Občas to sekne,
ale inak na takejto šunke mi to ide dosť dobre.

jen přikup a uděláš dobře...PhaNtom_CZ píše:Hraji to na 1280x1024x32 bit VHQ . Celkem v pohodě jen občas to chce víc ramek . To my připomíná , že bych si měl ještě tento měsíc koupit ještě jednu 512ku . A na 1 Gb ram to už musí valit samo . Jinak to hraju na 2800+@3200+ (2230 Mhz) zbytek sestavy důle v popise .

a taky lepší CPU...prf.KuBA píše:Resolution: 1024x768x32
Texture Qualtity: MEDIUM
Texture Filter Quality: TRILINEAR
Anizotropil Filtering Level: 1
Particle Count: High
Special Effects Quality: Very High
Environment Quality: High
Shadow Quality: Very High
Water Quality: Ultra High
Lighting Quality: Very High
Jde to absoltutně bez trhu, ale chtělo by to další 512ku - viz Texture Quality

a na jakém rozlišení ?Dewil píše:Ja to mam nastaveny vsechno na medium a jede me to plynule-viz podpis. Akorat nekdy me lupe zvuk, ale to uz sem asi nepatri...