Mam moznost si vymenit svoj Duron 750@900 a QDI Kinetiz 7T za Celeron 1000MHz s doskou s I815EP. Neviem ci sa mi to vyplati. Aky bude vykon?
Diki za odpoved.

podla toho ak to je doska ak nejak abit,asus,epox tak to sa ti oplati vymen a taktnes vpohode s box chladicom na 1.4ghz a aj vyssiesleepise píše:Ahoj,
Mam moznost si vymenit svoj Duron 750@900 a QDI Kinetiz 7T za Celeron 1000MHz s doskou s I815EP. Neviem ci sa mi to vyplati. Aky bude vykon?
Diki za odpoved.

sleepise píše:Ahoj,
Diki za odpoved.

tak to je dobra kravina ja mam celeron copermin 950 a dostal som sa snim na abit st6e na 1.3ghz bez problemov ale so 133 pametami so 100 my to ide na 1.2 mozno aj vyssie ale uz za tym nesedimrandom píše:sleepise píše:Ahoj,
Diki za odpoved.
Podla mna ani nie....... copermine moc dobre taktovat nesiel...... max niekde na hranicu 1,2GHz ( vyssie naozaj len pri stasti..... )......
Keby to bolo jadro Tualatin... bola by situacia ina..... tam by sa to uz celkom oplatilo........ ( bez problemu sa dalo dostat na viac ako 1400Mhz.... )

To vsetko zalezi len na stasti.... ale 90% kusom Copermine cez 1200MHz uz moc ist nechcelo......... , treba vyskusal ale uz by som sa na to nespoliehal...... ( ja som mal vtomto case Abit VH6T...., predtim Abit ST6 ......, ale ten mi vobec nevihovoval.... ) .... skusal som cas 50KS CPU ( ale na 133MHz FSB som sa dostal maximalne s 900MHZ CeleronJanoF píše:tak to je dobra kravina ja mam celeron copermin 950 a dostal som sa snim na abit st6e na 1.3ghz bez problemov ale so 133 pametami so 100 my to ide na 1.2 mozno aj vyssie ale uz za tym nesedimtakze asi tak nejak

bude to rozhodně rychlejší, ikdyž né zas nějak extra o moc, ale taky se Ti to vyplatí kvůli tomu chipsetu i815 je fakt povedenej a myslím Radeon 9200 je k tomu ideální volbasleepise píše:A co ten vykon?
Bude to rychlejsie nez ten Duron?
Myslim Celeron bez pretaktovania.
Hodi sa k tomu Sapphire Radeon 9200?
Diki

na 120 muze jit nebo nemusí... se zvysenou voltazi neco urcite neco vystavis...eraser007 píše:moj nazor =
1000 das v poho na 1200MHZ ak nie na 1330MHZ (s lepsim chladenim, pridanim Voltaze - pamäte pôjdu na 133MHZ, co sa odrazí na výkone pozitívnejsie ako tých 120 co mal
a i815 je tiez v poho ale... dá to maximálne + 20percet výkonu (po pretakte na 1330MHZ) - R9200 je idealna volba

ono ja som sa zle vyjadril tie starsie tusim pod 700 alebo 800mhz sli zle ale tie vyssie uz sli dobre moja chybaICE píše:vsechny my komply bezi na ASUSech s i815... vecina tuleni a jeden copper original 1100... je pravda ze celery sly taktit lip jak PIII na tehdle frekvencich... ale je to dost otazka kusu... 667 sem nedal ani na vic jak 800

ovsem taky ne vsechny... nekdy 667 (nasobic 10) sla na 1GHzJanoF píše:ono ja som sa zle vyjadril tie starsie tusim pod 700 alebo 800mhz sli zle ale tie vyssie uz sli dobre moja chybaICE píše:vsechny my komply bezi na ASUSech s i815... vecina tuleni a jeden copper original 1100... je pravda ze celery sly taktit lip jak PIII na tehdle frekvencich... ale je to dost otazka kusu... 667 sem nedal ani na vic jak 800