a muze mi nekdo rict jakou ma vyhodu laserova proti ingoustovy ?
dik a zdar

to bych radsi zvlast....jiroos píše:jasny chlapi takze pohoda pro me potreby staci ingoust takze uvazuju o HP a chtel bych to i se skenerem proste multifunkcní mimo faxu

dianastavce? Vzdycky jsem na to koukal, ale nikdy nevidel vysledek. Je to vubec nejak rozumne pouzitelny? Nechcete mi nekdo poslat nejakou fotku tim naskenovanou? Abych to srovnal s normalnim scannerem na fotky. DikyICE píše:na dpi u scanneru uz moc nesejde, stejne vsechno sjedes v 300dpi... alecim vic fyzickych dpi, ti lepsi cidlo... spis bych koukal na rychlost, dianstavce atd... my mame 3970 (docela drahej), ale 36xx sou levnejsi a taky dost dobry...
nicmene.. co rika pavel, tak na tom taky neco bude... stejne bych to vzal zvlast

je to pouzitelny o mezene mire... po naskenovani je to hodne hruby, staci to asi jako nahledy aby treba vedel co vyvolat atd...monsoon píše:dianastavce? Vzdycky jsem na to koukal, ale nikdy nevidel vysledek. Je to vubec nejak rozumne pouzitelny? Nechcete mi nekdo poslat nejakou fotku tim naskenovanou? Abych to srovnal s normalnim scannerem na fotky. DikyICE píše:na dpi u scanneru uz moc nesejde, stejne vsechno sjedes v 300dpi... alecim vic fyzickych dpi, ti lepsi cidlo... spis bych koukal na rychlost, dianstavce atd... my mame 3970 (docela drahej), ale 36xx sou levnejsi a taky dost dobry...
nicmene.. co rika pavel, tak na tom taky neco bude... stejne bych to vzal zvlast