Dotaz ohledne pripojeni tiskarny :-)

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dotaz ohledne pripojeni tiskarny :-)

Příspěvek od jiroos »

zdar chci si koupit tiskarnu a ted ten muj dotaz mam dsku ktera podporuje USB 1,0 a vsechny tiskarny maj USB 2,0 takze jak to resit???

a muze mi nekdo rict jakou ma vyhodu laserova proti ingoustovy ?

dik a zdar :roll:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

USB 2.0 je samozřejmě zpětně kompatibilní se USB 1.0, takže to bude chodit

Rozdíl laseru oproti inkoustu je evidentně v tiskové technologii, důležitý pro lidi je jen to, že laser= černobílej tisk, levnej provoz, vyšší pořizovací náklady a inkouts = i barevnej tisk, drahej provoz, nižší pořizovací náklady.

v okamžiku, kdy budeš tisknout 1000 stran měsíčně, tak se Ti laser vyplatí, ale doma, když jich budeš tisknout sotva 100 měsíčně tak to nemá cenu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Maikl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maikl »

zalezi kolik chces do te tiskarny investovat?? inkoust je citlivy na vlhko(rozmaze se), laserovy tisk ne!! :lol:
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiroos »

jasny chlapi takze pohoda pro me potreby staci ingoust takze uvazuju o HP a chtel bych to i se skenerem proste multifunkcní mimo faxu :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jiroos píše:jasny chlapi takze pohoda pro me potreby staci ingoust takze uvazuju o HP a chtel bych to i se skenerem proste multifunkcní mimo faxu :lol:
to bych radsi zvlast....

jestli nebudes tisknout moc, tak bych sahl po Canonu i350, coz je myslim hodne povedena vecicka a k tomu scanner od HP z rady 36xx ty levny multifunfci nejsou zrovna nic extra...
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

jiroos píše:jasny chlapi takze pohoda pro me potreby staci ingoust takze uvazuju o HP a chtel bych to i se skenerem proste multifunkcní mimo faxu :lol:
Kolik bys do toho všeho chtěl investovat ?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiroos »

no koukal jsem a multifunkcní od HP tak 6-8 kulu tak nevym je to teda lepsi pohromade nebo zvlast ???? :?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jiroos píše:no koukal jsem a multifunkcní od HP tak 6-8 kulu tak nevym je to teda lepsi pohromade nebo zvlast ???? :?
zvlast, jedinou nevyhodu co to ma je, ze nemuzes kopitovat púri vypnutym PC...
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiroos »

no ten canon 350i vypada solidne na moje ucel dostacujici a co ten skener jakej je dobrej asi cim vic dpi tim lepe ??
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ona je to otázka, dřív bych taky psal že lepší je zvlášť, ale dneska už jsou i ty multifunkční potvory tak vychytaný, že to prostě funguje, nezabírá to zbytečně místo, už tam prostě nevidím ty nevýhody jako dřív
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
jiroos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiroos »

taky jsem koukal na tuhle CANON MP-360 A4 (tiskárna / skener / kopírka), USB 4 200,- ta je slusna co vy na ???? :oops:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na dpi u scanneru uz moc nesejde, stejne vsechno sjedes v 300dpi... alecim vic fyzickych dpi, ti lepsi cidlo... spis bych koukal na rychlost, dianstavce atd... my mame 3970 (docela drahej), ale 36xx sou levnejsi a taky dost dobry...

nicmene.. co rika pavel, tak na tom taky neco bude... stejne bych to vzal zvlast :oops:
monsoon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monsoon »

ICE píše:na dpi u scanneru uz moc nesejde, stejne vsechno sjedes v 300dpi... alecim vic fyzickych dpi, ti lepsi cidlo... spis bych koukal na rychlost, dianstavce atd... my mame 3970 (docela drahej), ale 36xx sou levnejsi a taky dost dobry...

nicmene.. co rika pavel, tak na tom taky neco bude... stejne bych to vzal zvlast :oops:
dianastavce? Vzdycky jsem na to koukal, ale nikdy nevidel vysledek. Je to vubec nejak rozumne pouzitelny? Nechcete mi nekdo poslat nejakou fotku tim naskenovanou? Abych to srovnal s normalnim scannerem na fotky. Diky
Intel Pentium 4 NW, 533MHz, 2,4 GHz 1.4V cooled by AC Super Silent 4 TC | MB Biostar P4TDG | 2x PQI 0,25 GB RAM 266 MHz 2-2-2-5 | Hitachi 7K250 HDS722516VLAT80 160GB 8MB | Samsung SpinPoint P80 SP0802N 80GB 2MB | ATi Radeon 9000 Pro 128MB 275/250 | iiyama LS704UT, Vision Master 1403 | Hercules Fortissimo III 7.1 | Sony MDR-CD470 | Koss PortaPro2 | Genius SW-5.1 Home Theater | DVD Toshiba SD-M1612 | Liteon LTR-52327S 52x32x52x | Logotech MX510 | MidiTower Codegen ATX-6066-C9 350W P4 PFC Silver, USB | M$ Windows XP Professional + SP 1 ver. 5.1 | UPC 768/128kbps | Canon i865 | Genius Video Wonder Pro III | backed up by APC Back-UPS 250 || 3D Mark 2001SE - 8700 | 3D Mark 03 - 1389 | PC Mark 2004 - Total 3104
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

monsoon píše:
ICE píše:na dpi u scanneru uz moc nesejde, stejne vsechno sjedes v 300dpi... alecim vic fyzickych dpi, ti lepsi cidlo... spis bych koukal na rychlost, dianstavce atd... my mame 3970 (docela drahej), ale 36xx sou levnejsi a taky dost dobry...

dianastavce? Vzdycky jsem na to koukal, ale nikdy nevidel vysledek. Je to vubec nejak rozumne pouzitelny? Nechcete mi nekdo poslat nejakou fotku tim naskenovanou? Abych to srovnal s normalnim scannerem na fotky. Diky
je to pouzitelny o mezene mire... po naskenovani je to hodne hruby, staci to asi jako nahledy aby treba vedel co vyvolat atd...
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“