Prosim poradte s koupi stolniho DVDcka nemam totalne sajnu co si mam vybrat a hlavne kde to kupit ...
Pozaduji :
aby to precetlo po me budouci palirne
viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12662
a dal uz nevim co bych od toho moc ocekavat, fakt sorry ale vubec nevim co je jeste dobre ...
Dik moc
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Ještě by nebylo od věci napsat, jakou cenovou hladinu by sis představoval, jestli to má být pouze přehrávač nebo taky recorder a jestli to má mít harddisk. Trošku projeď netový obchody, ať se dostaneš do obrazu a pak to sem dopiš.
Spusť Google a tam zadej do toho malýho okýnka, co má vedle sebe tlačítko H L E D A T tyto dvě slova: STOLNÍ DVD.
Taky se o nich občas píše na CDR.CZ.
Odkazuju tě na tyhle obchody, protože se tam dozvíš, co to dnes všechno umí, technický popis atd. O ostatní už se postarají členového tohoto fóra a snad ti něco doporučí.
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 23. říj 2004, 17:57, celkem upraveno 1 x.
nj ja se koukal treba v alzasoftu a ceny tam sou ruznorody od 2 do 14k
asi by me stacil i obycejnej a vyhovovalo by mi jak to mely nektere ze to prehraje i film z cd divx to by bylo dobry
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
YELNATS-STANLEY píše:nj ja se koukal treba v alzasoftu a ceny tam sou ruznorody od 2 do 14k
asi by me stacil i obycejnej a vyhovovalo by mi jak to mely nektere ze to prehraje i film z cd divx to by bylo dobry
Proto jsem tě odkázal na obchody, musíš napřed vědět, co od toho očekáváš. Pořádně to projdi, pročti technický data a pak sem napiš, co zhruba by to mělo umět a nějaký cenový strop.
mno zhruba
cteni dvd , cd apod., divx , mp3
o zvuk mi ani moc nejde stejne mam jen 2 velke bedny
ostatni veci sou pro me mene podstatne rozhoduje spise cena ... tak do 6k
pisou tu cz menu i cz titulky ... takze tomu mam rozumet jak
CZ menu znamená, že s tebou bude přehrávač komunikovat v českém jazyce, je to stejný jako u televizí. To, že to má podporu titulků ještě neznamená, že to zvládne každý formát, je jich spousta a jak už napsal kolega pavel.minarik, jsou s tím někdy dost velký problémy. To se týká jen DivX, pokud budeš mít na DVD film s titulkama, tak je samozřejmě zapneš v menu toho filmu a půjde to bez problémů.
YELNATS-STANLEY píše:mno a jak nactu ty titulky ... pujde to aspon bez hacku treba s tim ze se mi tam budou zobrazovat klikihaky misto ceskych symbolu ?
To už to máš doma, že se ptáš jak nastavit titulky? Jestli jo, tak si pročti manuál, pokud jsi to nekoupil u Větnamců, měl bys ho tam mít ............
Proč sem dáváš dotazy ohledně věcí, se kterými ještě ani problém nemáš. Chtělo by to trochu vlastní iniciativy, rádi ti poradíme, ale zase nepřeháněj!
Nějaký ty DVD přehrávače už jsme koupili a můžu ti doporučit jedině snad aby to četlo + i - jinak to stojí za ho*no. Ten KISS se mi dost zamlouvá, bejt tebou beru ho
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Budu si teď kupovat PHILIPS DVD630 je fakt skvělej. Ve STEREUVIDEU vyšla recenze asi na 18DVD přehrávačů a ten philips byl vítěz testu co se týče kvality obrazu, zvuku, ovládání, čte DVD+-(R/RW), DivX,Xvid má progressivescan DD5.1 a DTS dekodér a navíc se dá u něho jednoduše upgradovat firmware (jen ho vypálíš na CD a strčíš ho tam a hotovo) ten test vyhrál on a jěště jeden Marantz, ale ten vtip spočívá v tom, že ten Marantz stojí asi 20 000 a ten philips 4500. Takže u mě jasná volba ale záleží na tobě co si vybereš.
Titulky přehraje, ale s češtinou si neporadí ZATIM. Tuhle mašinu totiž chtěli uvíst jako novinku dost rychle a firmware je ktomu zatim moc nevivinutej nicméně se pracuje stále na novích a novích verzích takže to je jen otázkou času. A jak sem psal je upgrade firmware dost jednoduchej takze v tom nebude takovej problém.
Tak už ho mám je fakt sqelej. Obraz je výbornej a zvuk taky. A že mám na čem poslouchat. Žádný šitovský repráky z instantních domacích kin za tři tisíce nebo tak. Co mě překvapilo tak i docela pěknej obraz u DivX a to sem měl některý filmy opravdu na hranici snesitelnosti. Menu je dobrý a je tam toho dost k nastavení. Jen neumí český titulky, ale to se má vyřešit budoucí verzí firmwaru na www.p4c.philips.com. Jestli nevíš kam strčit 4500 tak je to jasná volba.