SLUCHÁTKA
Moderátor: CageJ
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Benet
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní sluchátky by měli zvládnout všecno od Classiky přes POP až po pořádný TUC, TUC a METAL. Spíš bych řekl, že záleží na vstupním signálu do nich, stačí dobře nastavit ekvalizér a zvuk je dobrej pořád.Benet píše:Myslíte ,že se každý sluchátka hodí pro jinej druh hudby??? Nebo jim je to upně jedno co hrajou??Mam ty zmíněný kossy poslouchám Hip hop...a v pohodě...
- Benet
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Není pro každou hudbu vhodnej jinej freqenční rozsah??? já mám 20-20000 Hz Každopádnš na tom vsupním signálu zálží stejně jak na sluchátkách...X-diablo píše:Kvalitní sluchátky by měli zvládnout všecno od Classiky přes POP až po pořádný TUC, TUC a METAL. Spíš bych řekl, že záleží na vstupním signálu do nich, stačí dobře nastavit ekvalizér a zvuk je dobrej pořád.Benet píše:Myslíte ,že se každý sluchátka hodí pro jinej druh hudby??? Nebo jim je to upně jedno co hrajou??Mam ty zmíněný kossy poslouchám Hip hop...a v pohodě...
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: SLUCHÁTKA
jestli chces sluchátka za lidové ceny,tak zajdi někam na trh k vietnamcovi a tam sezenes noname sluchátka i za 50kč.budou hrát urcitě skvěle,ale jestli chces o 1-2% lepsí zvuk tak si kup KOSS KSC/22.(950KČS).TO JSOU JEDINÉ PECKY KTERE MAJI NEJLEPSI BASYBenet píše:Jaké jsou podle vás nejlepší sluchátka.Měl jsem sluchátka KOSS ale zežral mi je pes.Objevil tady někdo jiný sluchátka pokud možno za lidovější ceny????? Pište i model Dík!!!
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: SLUCHÁTKA
U větnamců mají XOSS za 120,- 
- Jay
- Začátečník

Neviete nahodou, aky je rozdiel medzi Koss PortaPro 1 a 2? Niekde som pocul, ze jednotky hraju lepsie. btw: za tie prachy sa im nic nevyrovna. nie nahodou vyhravaju testy a dostavaju ocenenia za sluchatka roku. Maju vyborne podanie priestoru...
.
Som chcel usetrit a kupil som SportaPro. Na zvuk si nemozem stazovat, ale uz ich musim 3. krat reklamovat
!! a to si na ne davam pozor.
1. krat zacali rezonovat
2. krat sa zlomil kablik
3. krat blbne tlacitko mute na kabliku, takze nehra lava strana.
Za 2 roky co ich mam to neni malo
. ale maju dozivotnu zaruku a vyhovuju mi jak zvukovo tak aj prevedenim.
btw2: teraz by som ale bral PortaPro
Som chcel usetrit a kupil som SportaPro. Na zvuk si nemozem stazovat, ale uz ich musim 3. krat reklamovat
1. krat zacali rezonovat
2. krat sa zlomil kablik
Za 2 roky co ich mam to neni malo
Gigabyte GA-EP31-DS3L, Intel Q6600 (2.40@3.33 GHz), 2*2GB DDR2, Sapphire Radeon HD5850, Samsung 320GB SATA, Samsung 215TW 21" S-PVA
Hi-Fi: Atoll + Sonus Faber
Hi-Fi: Atoll + Sonus Faber
- Jirka_koffee
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam tiez sporta proJay píše:Neviete nahodou, aky je rozdiel medzi Koss PortaPro 1 a 2? Niekde som pocul, ze jednotky hraju lepsie. btw: za tie prachy sa im nic nevyrovna. nie nahodou vyhravaju testy a dostavaju ocenenia za sluchatka roku. Maju vyborne podanie priestoru....
Som chcel usetrit a kupil som SportaPro. Na zvuk si nemozem stazovat, ale uz ich musim 3. krat reklamovat!! a to si na ne davam pozor.
1. krat zacali rezonovat
2. krat sa zlomil kablik
Za 2 roky co ich mam to neni malo. ale maju dozivotnu zaruku a vyhovuju mi jak zvukovo tak aj prevedenim.
1.To je sposobene tym ze sa ti na membranu dostal nejaky vlas, staci zhodit molitan potom vylupnut ten plast co je na vrchu a ofuknut to.Horsie je ked sa to dostane zozadu cez tie dierky , to uz potom nevyfuknes.
2.tak to bola jedine tvoja chyba, lebo kabel je dost masivny a nejake krutenie ho len tak nezlomi.(ale vsetko je samozrejme mozne)
3.Mam este tiez s tym mute tlacitkom,ale uz si to uvedomili a pol roka ich uz robia bez neho.
A teraz uz mozem len povedat, bud rad ze su to kossy, keby neboli tak po 2 rokoch ti uz u inej znacky nikto nic neopravi/nevymeni.
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prave se rozhoduju mezi temahle dvema sluchatkama
http://www.audioexpert.cz/dt/?c=5229
http://www.audioexpert.cz/dt/?c=15287
stejna cena...poradite nekdo...
It's free software and it gives you freedom!
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
asi ty 20.. maj vyssi rozsah...Suleky píše:prave se rozhoduju mezi temahle dvema sluchatkama
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Fakt sou tak dobry? Ja potrebuju sluchatka, ktery budu moct mit i na kole ( jezdim s helmou, biketrial- tzn. skakani, tak aby mi nepadaly) a pritom to vyborne hralo.
Naposledy upravil(a) Tornquist dne ned 20. čer 2004, 14:30, celkem upraveno 2 x.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Benet
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo ja je taky dostal k iRiveru hrajou v poho ale zaleží jak ti budou sedět mě hafo tlačili do lebky tak sem si sel kopit ty bubnový....Tornquist píše:Fakt sou tak dobry? Ja potrebuju sluchatka, ktery budu moct mit i na kole ( jezdim s helmou, biketrial- tzn. skakani, tak aby mi nepadaly) a pritom to vyborne hralo.Spectral píše: To jsou Sennheisery, wole!![]()
(neuraž se). K těm iRiverům dávali MX300. Nejsou špatné, ale ani extra skvělé. Tak jsem je prodal a koupil si MX500 - nejvyšší řadu a ... to je sen. V životě bych neřekl, že můžou špunty hrát tak dobře! Takové basy nemáte, ani když strčíte hlavu mezi dva subwoofery. Zvukově jsou lepší než Kossy KostaPro. Neměnil bych je ani za nic. Cena: 600,- (na špunty dost). A pozor: Strašně u nich záleží, jak si je strčíte do uší (pod jakým úhlem), musí se to vyzkoušet, jinak hrajou nic moc.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky dalsi alternativa sou KOSSacky pecky- Plugy. Vsichni na ne pejou chvalu, mate nekdo zkusenosti? http://www.audioexpert.cz/dt/?c=5251
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vsichni urcite nee, koukni treba sem http://ezone.techno.cz/forum/viewtopic.php?t=1063Tornquist píše:Taky dalsi alternativa sou KOSSacky pecky- Plugy. Vsichni na ne pejou chvalu, mate nekdo zkusenosti? http://www.audioexpert.cz/dt/?c=5251
jinak ty sluchatka mam, muzu rict ze je treba si zvyknout na to "zavadeni "
strasne zalezi na penovkach (odchazeji docela rychle), jedine co me na tech sluchatkach opravdu sere je ze jsou strasne prebasovany (mam je k walkmanu a ten bohuzel nema ekvalizer
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poradite mi teda nekdo sluchadla, ktery vyborne hrajou a na biku by mi nevypadly z usi??:(
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Fakt nikdo nevi?:(Tornquist píše:Poradite mi teda nekdo sluchadla, ktery vyborne hrajou a na biku by mi nevypadly z usi??:(
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já si nedávno koupil k počítači Panasonic cca 600,- a jsem s nima spokojenej,pěknej zvuk a dobře seděj.
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche