Je Unlimited od T-mobilu dost rychly na hry?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Je Unlimited od T-mobilu dost rychly na hry?

Příspěvek od Mic-buchanov »

Je tarif Unlimited od T-mobilu dost rychly na on-line hry s GPRS 4+2? Ja se v tom moc nevyznam :oops: takze dik za odpovedi.
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Je Unlimited od T-mobilu dost rychly na hry?

Příspěvek od ManchesterUnited »

Mic-buchanov píše:Je tarif Unlimited od T-mobilu dost rychly na on-line hry s GPRS 4+2? Ja se v tom moc nevyznam :oops: takze dik za odpovedi.
No myslim, že tohle připojení je podobně rychlý jako na dial-upu, takže by to mohlo jít, ale nedoporučoval bych to.....
Od kámoše vim, že připojení přes mobil je pomalejší než dial-up a na hraní to moc neni.
To je jenom můj názor.....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

IMHO počítej s tím že to bude jako modem, občas rychlejší, občas pomalejší ...
a taky asi na tom budou dost špatně pingy .. vem si že data musí překonat cestu od mobilu k BTS, poté nějak do tmobiláckýho centra a tam se to teprv napojí k netu...

(ale nevim, tohle je čistě můj osobní názor, službu nevlastním...)
Francie ... sladká Francie
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud myslis opravdu "pravý" hry - UT, Quake, RPG atd atd., tak bez šance... na to GPRS pripojeni opravdu neni.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wena »

Kámoš ho používá (ale ne na hry).
Chodí mu to maximálně na nějakých 50kbps spíš míň a to na hry nebude.
Třeba to v budoucnu urychlý, ale za ten současnej peníz (bez slevy)
to ani nemá moc šancí na nějaký větší rozmach.
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

kamos ma od eurotelu a ping u ut2k4 je 650-1000ms takze na nic
Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mic-buchanov »

Tak to nic mel sem na mysli "pravý" hry - UT, Quake, RPG atd.
Asi pockam na Eurotel jestli rozhybe ty nove site (nemuzu si vzpomenout na jmeno) mely uz behat od 1.5.2004 ale telecom to stopil aby mnel ksefty. Eurotel to chtel nabidnout za cca.1000 kc a bude to behat asi 500-700.
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
Bart_Teschen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bart_Teschen »

Aby ten dotaz byl relevantni, musis napsat jaky mobil nebo gprs modem chces pouzivat, tzn. jakou ma konfiguraci timeslotu .. Nejlepe je mit konfig 4/2, i kdyz 6 TS operator IMHO pro data blokovat nebude, takze novejsi mobily umeji prepinat jestli ma jet zrovna 4TS na down, nebo 2 na UP, pokud mas starsi mobil, ktery jede treba jen na 3/1 TS, tak je to s DN k zoufani. Z vlastni zkusenosti ti ale reknu, zapomen na hrani her, ping je silene pomaly, spousta serveru te vykopne driv nez se zalogujes ....
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
Petr.T630
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr.T630 »

Takže taky si přidám svoji trošku. Mám mobil Sony Ericsson T630 a na cestách se připojuji k internetu jeho prostřednictvím. S rychlostí jsem spokojen naběhnu na 10 kB/s a nejdu ani dolů ani na horu což je tedy podstatně víc než mi dával modem a ČT. Ohleně hodnoty ping máte pravdu na hry typu Quake, CS a spousta dalších to není mě stačí si zahrát Melior Annis a ta díky své jednoduchosti a nenáročnosti jde i přes mobil. Ta síť o které Eurotel tak básní se nazývá CDMA a poté co ČT se stal majitelem Eurotelu už nevěřím v její zázračné spuštění a funkčnost , přeci jen přoč by puštěli něco za lidovou cenu když se nám uživatelům snažej narvat jiné služby o které málokdo stojí. Viz ISDN vers. ADSL
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Petr.T630 píše:Takže taky si přidám svoji trošku. Mám mobil Sony Ericsson T630 a na cestách se připojuji k internetu jeho prostřednictvím. S rychlostí jsem spokojen naběhnu na 10 kB/s a nejdu ani dolů ani na horu což je tedy podstatně víc než mi dával modem a ČT.
jak je to možný, 10 kBps je nějak moc, to Ti hlásí ale ten jejich gprs software co aktivuje jakousi kompresi, ne?

dle specifikace T630:
GPRS: max. download/upload 4/1
takže celkem 5 time slotů nemůže dát 10 kBps
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Mic-buchanov píše:Asi pockam na Eurotel jestli rozhybe ty nove site (nemuzu si vzpomenout na jmeno) mely uz behat od 1.5.2004 ale telecom to stopil aby mnel ksefty. Eurotel to chtel nabidnout za cca.1000 kc a bude to behat asi 500-700.
-jmenuje se to CDMA - on to chce distribuovat pod názvem DATA Express (nezaměňovat s Internet Expresem)
-mělo by... ale telecomu se to nelíbí a tak mu to chce zatrhnout...
-co sem zatim čet tak je to za cca 1200,- za neomezenou rychlost (závisí na vytížení a je to platné jen při úvodním testovacím provozu) - poté se to srazí pravděpodobně na 256kbps/1200Kč/měs. (garantovaná rychlost)
-pingy budou asi 3x menší než GPRS, takže asi 200ms = na hry stále nic moc... :wink:
Francie ... sladká Francie
Petr.T630
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr.T630 »

Je to fakt mám nastavenou kompresi a kromě obrázků nic nestahuju (video/audio ...) vše je zakázané. Jak to T-mobil dělá fakt netuším a po pravdě řečeno je mi to jedno hlavně že to funguje. Ten údaj 10 kB/s je měřen přes DU Meter, ale stejnak mi oba programy ukazují pořád stejnou hodnotu jak ten od T-mobilu tak DU Meter takže tomuto údaji věřím.
Scot 666
Začátečník
Začátečník

10kb/s u T-mobile

Příspěvek od Scot 666 »

Myslim, ze u T-mobile je 10kB/s realnych, protoze pouziva lepsi kodovaci schemata (CS-3, CS-4)nez eurotel, ale ten ping na Q3 a spol opravdu neni.
PC:obvykle nějaký Thinkpad
Mobilita: Palm TX
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“