Cestování obrazu ? Třesení obrazu ?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cestování obrazu ? Třesení obrazu ?

Příspěvek od globalkiller »

Mám dva zásadní problémy s mojí ADI M700-2.
1. Cestuje mi obraz a občas už mě to pěkně sere. Dá se tomu nějak předejít ?
2. Při zapnutí spotřebiče s vyšším odběrem proudu (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) se mi třese obraz. Před monitorem i PC mám přepětovou ochranu APC SurgeArest s filtrem proti vysokofrekvenčním ruchům,ale není to nic platné. Rozvody v našem domku jsou měděné a dostatečně dimenzované.
Znáte někdo tento problém ? Znáte někdo řešení ?
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mel jsem doma podobnej problem a resil jsem to vymenou monitoru :)) Na jinym se mi obraz uz netrasl.... Nejsem elektrikar, nevim cim to bylo ale kdyz jsem zapnul svoji fu*king big TV tak se obraz na monitoru mirne chvel... nova iiyama uz jede bez problemu i pri zapnuty TV.. samotnyho by me zajimalo co tomu minulemu monitoru vadilo. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

??

Příspěvek od globalkiller »

No já stavím ještě jedno PC a k tomu dám ADInu a ke svýmu taky koupim něco od IIYAMY. Ale chtěl bych to nějak vyřešit.
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
Megalow
Nováček
Nováček

Příspěvek od Megalow »

No,mám úplně stejnej problém s třesením obrazu. Se starým monitorem AOC bylo vše OK,ale asi měsíc mám novej Hansol 730D. Ze začátku bylo vše v pohodě, ale po pár dnech se začalo objevovat "třesení" , které se po pár dnech stalo VELICE nepříjemným.Obraz byl pořád v třesu :x .Tak sem si dotáhl prodlužkou jinou zásuvku a už je vše v klidu.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“