>Po tvrdom restarte sa spustil scandisk ktory nasiel nejake chyby na c: a opravil ich.Po nabehnuti windows som zistil ze mi z c: zmizol adresar s mp3.Nejako sa to spravilo a mp3 sa dali obnovit cez NU2004diskdoktor.
DD vsak hlasil aj chyby na E:(disk je rozdeleny:c=10GB,d=36GB,e=30GB)
Ked som pozdrel na E:,zistil som ze miesto 30GB empetrojek=zbierka asi 8000 pesniciek zmizla a miesto nej tam bolo zopar suborov typu #$% $@#$$.#%&, uuuuuuuuu.uuu , atd., ktore mali zopar kb a nedali sa zmazat. Ale Used Disk Space bol stale 30GB. Okrem toho zmizla aj menovka Label particie E:.Spustil som diskdoktora, ktory vsak vzdy zamrzol.
>Boot z diskety a dosacky scandisk=ten tam nasiel nejake lost chains,clusters a podobny bordel a tvaril sa ze to opravuje. Po restarte bolo na E: niekolko desiatok adresarov typu DIR00001 .. DIR00xxx samozrejme prazdnych.
Dalsi pokus:znova NUddoctor,vysledok z 30GB particie sa stala 14,6GB, hlasilo mnozstvo prekrizenych suborov...Restart, dosovsky scandisk(=hodina a pol stlacania ENTER), na E: 768 adresarov uz nie prazdnych ale asi 250 z nich malo v sebe mp3. Velkost E: znova spravne 30GB.Na prvy pohlad to vyzeralo odobre, pozriem blizsie=> vsetky subory maju velkost 16386 bajtov. NortonUnraseWizard nepomaha. Znova spustam scandisk v dose a zmaze 15GB lost clusters,po restarte vsak used 20GB, vytvorilo 4subory .chk s velkostou 830MB, a jeden 2,8GB subor ktore sa daju spustit vo WinAmpe.Je to zmes neuplnzch pesniciek. Aktualizovane AVG 7 nenaslo nic.
Chce sa mi vracat.
Da sa to este nejako zachranit(este som neformatoval ani na E: nic nezapisoval) alebo je moja zbierka v totalnych SRACKACH???
Ospravedlnujem sa za tento vycerpavajuci prispevok,ale chcem sa vyhnut radam typu "skus spustit scandisk" a toto forum povazujem za poslednu sancu.Nemam skusenosti s evidentne zrutenou FAT tabulkou.
Ked nic=> c:\format e:
Za odpovede vopred dakujem.