To co tu píšete je sice hezký, ale pokud je na můstcích daná záruční pečeť tu nijak neobejdete- jedině odlepíte a to záruku nijak neusmlouváte, a to je to dost zlý,
(za poslední měsíc jsem to viděl u 4 z 5)
AMD Duron 1800
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, a jaký mají barvy pouzdra nový série??? já myslel, že se dělají jenom v zeleným.
Právě mám v ruce kousek z desátýho týdne 2004, jádro je stejně velký jak má barton, ale má na místě s nápisem Duron je to nějaký tlustší.
Je to 1.8GHz a má napětí 1.5V MIXJB (Revize B0)
V memtestu to dokonce píše AthlonXP/MP a s jinýma kouskama (v jiným MB) to píše normálně jako Durony případně AthlonXP.
Podle mě je to dodatečně označenej AthlonXP s vadnou L2 cache. (Chci si jenom ověřit co si myslím)
Právě mám v ruce kousek z desátýho týdne 2004, jádro je stejně velký jak má barton, ale má na místě s nápisem Duron je to nějaký tlustší.
Je to 1.8GHz a má napětí 1.5V MIXJB (Revize B0)
V memtestu to dokonce píše AthlonXP/MP a s jinýma kouskama (v jiným MB) to píše normálně jako Durony případně AthlonXP.
Podle mě je to dodatečně označenej AthlonXP s vadnou L2 cache. (Chci si jenom ověřit co si myslím)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: