Slaby/poskodeny VGA Silencer ?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
nitro
Nováček
Nováček

Slaby/poskodeny VGA Silencer ?

Příspěvek od nitro »

Zdravim...Na karte sa mi uz ohrieva(zapieka) novy VGA Silencer...Zapieka preto lebo fakt strasne pecie...Nemozem na nom udrzat prst :o Je to normalne :x ?a myslim ze prehadzovanie medzi low a high nema ziadny vplyv na vykon...Akoby to bolo stale rovnake ani hluk neni vacsi pri zmene otacok...asi sa to vobec nemeni...PLS ake mate skusenosti VY ?
zvlastne je ze sice teraz je chladic horucejsi ako ten stock pred nim ale pretaktovatelnost sla hore o 10 MHz cize mi ide 378/337@450/390 :roll: Ale kartu mam vzdy na default..
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

na jake karte? jinak normalni to opravdu neni...
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no já si VGA silencer nemůžu vynachválit, karta mi šla taktnout ještě dost nahodu na 420/660MHz a rozdíl mezi polovičním a plným výkonem chladiče určitě je, jak v rychlosti větráku, tak i v teplotě, kdy při full rychlosti se chladič pěkně ochlazuje.

Mám rev.1
nitro
Nováček
Nováček

Příspěvek od nitro »

No zabudol som napisat ze mam Sapphire Radeon 9800pro :roll: Dakujem za odpovede este by som bol rad keby sa niekto pozrel na jeden detail...Ten kablik ktory vedie k regulacii otacok na Silencerovi je vlastne vytvoreny z 3 kablikov...zistil som ale ked som trosku odsunul taku malu gumicku ze zacinovane su len 2...Tak som skusil pricinovat aj ten 3. kablik ale nic sa tym nezmenilo cize regulacia otacok mi asi nefunguje :sad: pozrite sa ako to mate vy..Ci len 2 alebo vsetky 3 kabliky pricinovane... :?
Barton 2500+@3000+(10,5x200 1,65V)39C-43C,EpoX 8RDA+,1GBDDR400 PQI,Sapphire Radeon 9800pro,Seagate Baracuda 7200.7 120 GB,SB Live! 5.1,Case-Artec Z-Black Scorpio,400W Fortron,Creative Inspire 5100,
nitro
Nováček
Nováček

Příspěvek od nitro »

OK problem vyrieseny....Stacilo pripajkovat pravdepodobne odtrhnuty kablik....A pretaktovatelnost je zase o nejake tie MHz vyssia 8)
Barton 2500+@3000+(10,5x200 1,65V)39C-43C,EpoX 8RDA+,1GBDDR400 PQI,Sapphire Radeon 9800pro,Seagate Baracuda 7200.7 120 GB,SB Live! 5.1,Case-Artec Z-Black Scorpio,400W Fortron,Creative Inspire 5100,
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“